Tuorein sisältö

The Witcher 2-2: katsoin animen, joten annahan kun mies selittää

21.12.2021 klo 21.12 | Luettu: 3111 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 2:
Kaer Morhen


Esiosa-anime Nightmare of the Wolf (arvostelu) tukee vaihetta, jossa Geralt kärrää Cirin noiturien linnaan, tai ainakin muistan pitäneeni Geraltin oppi-isää Vesemiriä kiinnostavana ja selitys paremmista päivistä menee läpi. Nykyään Vesemir on tyyni, vakaa kaljatynnyri. Muut pistävät orgiat pystyyn (löydettyään naisia), joten voi kun Geraltia hävettää, vaikka Ciri on nähnyt asioita hovissa.

Samaan aikaan Yennefer osallistuu haltioiden hölynpölyyn heidän vankinaan. Haltiat ovat niitä, jotka katkerina ja sorrettuina kiertolaisina haaveilevat olevansa Tolkienin suippokorvia, tai: jauhonaamat roolipelaavat intiaaneja Spock-rekvisiitan kanssa. Yennefer ja kumppanit näkevät harhoja mörköjen puhutellessa heitä, mikä alustaa käännettä liittolaisuussuhteisiin liittyen ja ehkä muuta.

Pistokoe: mistä sarja kertoo? Emmätiiä. Muistan uhat, mutten osaa pistää niitä järjestykseen. Juuri nyt uskon sarjan tietävän sen itse.

Tarkkasilmäinen löytää harmaan sävyn, kun nilkkimäisin noituri muuttuu päheäksi puuhirviöksi, sillä hän ei tahtoisi muuttua. Missään ei ole turvallista, joten on parasta opettaa Cirille itsepuolustusta. Se ajatus ei tarvitse alustusta, mutta animekansa nyökkää tyytyväisenä Vesemirin huomautukselle: hän ei suojellut Geraltia aikanaan, vaan opetti hänet pärjäämään itse.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Jakso 2-1 --- Jakso 2-3 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Valtteri Bottas ja M... Seinäjoen Vauhtiajot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova