Tuorein sisältö

The Witcher 2-3: sarjassa itseasiassa on osapuolia ja laajempi uhka

28.12.2021 klo 11.00 | Luettu: 1749 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3:
What is Lost


Hyvä että mainostin olevani pihalla, sillä nyt tyydyttävintä on selkeytyminen. Yennefer ja suosikkinimeni kantaja Tissaia ovat samalla puolella, jossa meneillään on hämäryyksiä. Vastapuoli Nilfgaard on kuulostanut Nilkkimaalta, mutta he hakevat liittolaisuutta sorsittujen haltioiden kanssa. Hovijuonittelun mahdollisuudet alkavat näkyä.

Myös kaikkia koskeva kriisi kärjistynee, sillä noiturit jatkavat puuhirviöksi muuttuneen kollegan ihmettelyä. Juoni on kaukana Game of Thronesin 2. kauden terävyydestä, mutta keskiaikafantasioiden välineet ovat lähes yhtä selkeästi pöydällä.

Cirin koulutus alkoi. Geralt käske mätkiä olkiukkoa, mutta setämiehet laittavat prinsessan piruuttaan tasopomppukoneeseen, jolloin tyttö pääsee myymään sisukkuutensa ja potentiaalinsa sedillekin sujuvan elokuvamaisesti.

Yennefer on menettänyt voimansa ja häntä epäillään petturiksi. Lopussa hän päättää vaihtaa puolta tai lähteä omilleen, kun hänen käsketään todistaa lojaaliutensa pyövelinä paisuneessa seremoniassa. Teknisessä mielessä rynäisin kärryiltä taas, mutta pysyn lahkeesta kiinni ja varmasti saan pään ylös ennen kiveä.

Jakso ei tarvitse "viikon hirviötä", mutta puuhirviöteemaan palaaminen on johdonmukaista - mutta sitten Geralt ja Ciri kohtaavatkin tuhatjalkaisen vaihtelun vuoksi? What evs.


Keskiarvo 11 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< KISS-legenda somessa... Selviytyjistä tuttu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova