Tuorein sisältö

Fallout-peleihin perustuva Amazon Prime -sarja etenee

07.01.2022 klo 15.25 | Luettu: 1122 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Fallout-peleihin perustuva tv-sarja julkistettiin pari vuotta sitten. Päävastuussa ovat Westworld-sarjan luojat Jonathan Nolan ja Lisa Joy, jotka pyrkivät olemaan peleille uskollisia viihdyttyään niiden parissa "lukemattomia tunteja". Sarja tehdään Amazon Primeä varten.

Tänä vuonna tuotanto alkaa. Nolan ohjaa pilottijakson, ohjattuaan aiemmin Westworld-jaksoja. Show'n vetäjiksi on värvätty Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvelin ja Tomb Raiderin kirjoittaja) ja Graham Wagner (Silicon Valleyn tuottaja ja kirjoittaja).

Falloutin idea on yhdistellä maailmansotien jälkeisiä pelkoja ja unelmia. Tulevaisuus näyttää siltä kuin amerikkalaiset kuvittelivat 1940-luvulla ja sitten kaikki tuhotaan ydinsodalla. Holveihin suojautuneiden selviytyjien jälkeläiset löytävät raunioista paitsi mutantteja ja barbaareja, myös naiivin kulttuurin jäänteitä. Hyvässä lykyssä sarjankin taustalla soivat vanhat iskelmät.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Seksikkään haikea l... Britneyn vapaan nais... >

Keskustelut (2 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

07.01.2022 klo 16.42

Varjelen pientä, väräjävää toivoa, että tässä olisi edes ripaus New Vegasin tunnelmaa pelkän sisällöttömän americanan lisäksi.
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

07.01.2022 klo 16.51

MikroPop kirjoitti:
Varjelen pientä, väräjävää toivoa, että tässä olisi edes ripaus New Vegasin tunnelmaa pelkän sisällöttömän americanan lisäksi.

Vaihtoehtoja on kaksi. Peli tehdään joko alkuperäisistä länsirannikon Fallouteista (Fallout 1, 2, New Vegas) tai Bethesdan itärannikon Fallouteista (Fallout 3, 4, 76). Bethesdan pelit ovat tarinaltaan paljon huonompia, mutta myös paljon tunnetumpia, joten löisin NCR-t-paitani vetoa että sarja sijoittuu niihin maisemiin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova