Tuorein sisältö

Peacemaker 1-2 ja 1-3: kaikkien aikojen pahin psykopaatti kakkiainen voi jo paremmin

15.01.2022 klo 23.00 | Luettu: 1881 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 2 ja 3:
Best Friends, For Never ja Better Goff Dead


Tämä on olennaisinta: homma toimii, kun sarja matelee typerästi, eli elää hetkessä. Kun Peacemakerin on haettava vaatteensa räjähtäneen, yliluonnollisen hoitonsa lukaalista, hän päättää varastaa lyylin vinyylit, joten kytät ehtivät paikalle ja nolo törmäily pitkittyy. Hilpeää.

Tarina ei toimi.

The Suicide Squadin vitsi väärän porukan teurastamisesta oli kehno, koska sillä ei ollut seurauksia. Peacemaker lukeutui pääpukareihin. Hän teki myös "virallisempia" tuhmuuksia, mutta nyt hän on muuttunut eri hahmoksi, joten häntä on tarkoitus rakastaa "pienin varauksin".

Mainostetusti Peacemaker on täysmulkku. Se on selvää parodiaa Yhdysvaltain äärioikeistosta, kun asehullu sarjamurhaaja mainostaa olevansa rauhan ja omenapiirakan puolella. Sarja kuitenkin painottaa, että hänen isänsä on todellinen rasisti, ja hänen ihailijansa Vigilante ja esimiehensä ovat todellisia psykopaatteja, joten hän onkin suhteellisen kiltti.

Peacemaker uhkasi tappaa vaikka lapsia rauhan vuoksi. Se kuulostaa hyvältä, että uho ensin kyseenalaistetaan ja sitten hän ei kykene painamaan liipaisimesta, vaikka lapsia väitetään yliluonnollisiksi hirviöiksi. On kuitenkin isoja painotusongelmia. Peace selkeästi peruuttaa etukäteen. Sitten kun hän kiikarikiväärillä sihtailee, asia on kehystetty siten, ettei hän ole valmis tappamaan aikuisiakaan hirviöitä tai "hirviöitä" edes tähtilipun puolesta. Jos tämän on tarkoitus olla reaktio johonkin näkemäämme, se ei välity. Peace hauskasti itkee elämäänsä, mutta alustettua sekään ei ole.

Pelkään olevani tirehtööri James Gunnin pään sisällä. Alkutunnari on tanssi, koska on hauska tarttua ensimmäiseen ideaan stressaamatta! Peacea suojeleva hakkeri lavastaa Peacen faijan syylliseksi, koska faija on tähän suuntaan tyrkättävä ja on hauska tarttua ensimmäiseen ideaan stressaamatta! Hakkeria haukutaan idiootiksi sarjan sisällä, joten ei saa valittaa?

Ihan sama, että hirviöt uhkaavat maailmanrauhaa. Vigilante ja hirviöitä avustava pieni judomies tehostavat tilannekomediaa, ja Peacen näennäisen kuiva tiimi elävöityy kuten oletettua.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Talvi on tulossa Nik... Michael Keatonin Bat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova