Tuorein sisältö

Studion törkyinen temppu suututtaa, joten John Cenan ja Kelju K. Kojootin leffa saa vielä tilaisuuden

13.11.2023 klo 21.20 | Luettu: 1099 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Batgirl-elokuva ja animaatiospesiaali Scoob! Holiday Haunt olivat jälkituotannossa, kun ne hyllytettiin lopullisesti. Acme vs. Coyote -elokuva oli valmis, kun sille kävi samoin. Syynä on Warner Bros. -studion uusi johto, jota verovähennykset kiinnostavat enemmän kuin elokuvat.

Satavuotiaan studion maine on menossa. Deadline-sivusto kuvailee, että takana on viikonloppu, jona Warnerin puhelin soi tauotta vihaisista taiteilijoista ja heidän edustajistaan johtuen. Acme vs. Coyote on isoin tapaus tähän mennessä, koska se on valmis ja sen oli tarkoitus päästä isolle kankaalle. Näyttelijöitä ja animaatiota yhdistelevässä komediassa nähdään John Cena, Will Forte ja Kelju K. Kojootti.

Warner on päättänyt perua osan päätöksestä. Warner ei tuo Acme vs. Coyotea teattereihin, eikä Warner julkaise leffaa omistamassaan HBO Max -palvelussa. Warner on nyt kuitenkin valmis myymään elokuvan. Amazonin, Applen ja Netflixin edustajille järjestetään näytös.

Alkuperäisen uutisen mukaan Warner ei suostu myymään leffaa Amazonille. Tuoreen uutisen mukaan Amazon on yhä innokkain ostaja. Amazon harrastaa vastaavia ostoja, ja Amazonin pomoihin lukeutuva Courtenay Valenti on entinen Warner-pomo, jolla on leffaan side.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Aikamme pahamaineisi... Denzel Washington hy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova