Tuorein sisältö

The Rasmus Euroviisuihin Bon Jovi -tuottajan avustamana - kuuntele Jezebel

17.01.2022 klo 10.35 | Luettu: 1664 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Rasmuksen UMK22-biisi ja samalla mahdollinen Euroviisubiisi Jezebel on julkistettu.

Bändin hahmoille biisi muistuttaa soundiltaan 2000-luvun taitteen aikoja, jolloin bändin lopullisesti läpi lyönyt Into-albumi julkaistiin.

"Tämä vie minut ajassa taaksepäin oranssikantisen levyn aikoihin, jolloin F-f-f-falling ja muut tulivat. Tämä biisi on aikamatka sinne".

UMK:n ammattilaisraati fiilisteli Jezebelissä hienoja 80-luvun rock-vaikutteita yhdistettynä The Rasmuksen ja Lauri Ylösen tunnistettavaan moderniin soundiin.

Lauri Ylönen lähti tekemään UMK-biisiään Kreikassa lomailleen maailmanluokan tuottaja-muusikko Desmond Childin luokse, joka on tehnyt musiikkia muun muassa Bon Joville (mm. Livin' on a Prayer), Alice Cooperille ja KISSille. Hän on myös tuottanut The Rasmuksen vuonna 2008 ilmestyneen Black Roses -albumin.

Viisuihin ehdolla oleva kappale Jezebel syntyi lopulta muutamassa tunnissa Ylösen demon pohjalta, minkä jälkeen hän kertoi suunnitelmansa UMK:hon osallistumisesta bändin muille jäsenille.

"Olin Nashvillessä Desmondin kanssa ja muut studiossa Sipoossa. Kun Sipoossa liikutellaan liukuja, liukuvat ne kuin aaveen siirtäminä myös meillä Nashvillessä", Lauri kertoo Jezebelin tekovaiheesta.

Jezebel on yhtyeen mukaan biisi vahvoille ja itsenäisille naisille, jotka kulkevat omia polkujaan. Jezebel tulee Raamatusta, jossa hänet kuvataan itsepäisenä ja pahansuopana.

Jezebel kilpailee voitosta UMK-finaalissa 26. helmikuuta.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Michael Keatonin Bat... Helsingissä järjeste... >

Keskustelut (2 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

17.01.2022 klo 13.45

Ennen kuin tiesin Desmond Childin osallisuudesta, tästä tuli mieleen Alice Cooperin Poison. Ei Rasmuksen parhaimmistoa, ehkä tarkoituksella euroviisumpaan muottiin viilattu.
lainaa
bfoafuaotjje

17.01.2022 klo 14.23

empun soolot ja laurin aani ja heiluminen on hyvat jutut. muuten loysa rallatus. mut jo noilla kahdella jutulla voi viisulavalla tehda vaikka mita lauri osaa otraa yleison ja antaa empun rampyttaa ja wokekansa huutaa kun pojan nakonen tytto vie lavan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova