Tuorein sisältö

Watchmenit on valittu

26.07.2007 klo 06.25 | Luettu: 1607 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mestari Alan Mooren varauksetta ylistettyä ja monesti palkittua graafista novellia Watchmen / Vartijat on kutsuttu useissa yhteyksissä filmatisointikelvottomaksi, mutta kun ohjaajaksi vahvistettiin spartalaisleffa 300:n Zack Snyder, muuttui kuiske ja huhuilu varovaisen positiiviseksi. Aikuisille suunnattu monisäikeinen tarina sijoittuu vaihtoehtoiseen, ydinsodan partaalla kiikkuvaan Amerikkaan ja kertoo tavanmukaista epätäydellisemmistä eli inhimillisemmistä naamiosankareista, joista yksi on murhattu. Tuttujen supertähtien on huhuttu täyttävän ikoniset roolit, mutta viimeinkin virallistettu näyttelijäkaarti näyttää hillitymmältä:

Jackie Earle Haley (Little Children) on Rorschach; Billy Crudup (Big Fish) on Dr. Manhattan; Malin Akerman (Harold & Kumar) on The Silk Spectre; Matthew Goode (Match Point) on Ozymandias; Patrick Wilson (Hard Candy) on Nite-Owl; ja Jeffrey Dean Morgan (Grayn Anatomia) on Comedian.

Zack Snyderin tinkimätön tyyli teki aliarvostetusta Gerard Butlerista (300:n kuningas Leonidas) kertaheitolla kaikkien tunteman ikonin, joten huhuttujen heppujen, kuten Tom Cruisen tai Keanu Reevesin, perään ei varmaankaan kannata jäädä itkemään.

Lähde: The Hollywood Reporter.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lohikäärme ja kumppa... Lohan: En käytä huum... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova