Tuorein sisältö

Dwayne Johnsonin Black Adam vaikuttaa isolta flopilta?

07.12.2022 klo 17.05 | Luettu: 928 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Dwayne Johnsonin tähdittämä DC-elokuva Black Adam esittelee muinaisen antisankarin (= mököttävän supersankarin) ja muita sankareita, jotka muodostavat Justice Society -ryhmän. Johnson mainosti etukäteen, että DC-universumin voimasuhteet muuttuvat. Ensi-illan jälkeen hän puhunut varmoin sanoin siitä, että Black Adam tulee kohtaamaan Henry Cavillin Teräsmiehen ja että hän joutui tekemään töitä Cavillin paluun eteen.

Johnson saattaa puhua asiaa, sillä ala on muuttunut pandemiasta ja suoratoistosodasta johtuen. Mutta:

Perinteisellä tavalla ajateltuna Black Adam -leffa on iso floppi. Se maksoi 195-200 miljoonaa dollaria ja se on tienannut teattereissa vain 385 miljoonaa. Perinteisen säännön mukaan 200 miljoonan taalan leffan pitää tienata teattereissa 600 miljoonaa päästäkseen omilleen.

Variety-sivuston artikkeli viittaa sisäpiirilähteiden ja asiantuntijoiden mielipiteisiin. 600 miljoonan dollarin tavoite mainitaan. Arviolta leffa jää 400 miljoonaan ja tekee tappiota 50-100 miljoonaa teatterikiertueen aikana.

Warner Bros. -studion edustajien mukaan leffa on matkalla voitolliseksi toissijaisista tulonlähteistä johtuen.

Variety summailee, että monikin leffa tekee voittoa vasta myöhemmin ja että teatterikiertueella on arvoa brändiä rakennettaessa. Leffa ei kuitenkaan ole hitti, jota Warner Bros. toivoi, eikä Variety usko, että leffa on noussut voitolliseksi siinä vaiheessa, kun se päätyy Warnerin omaan HBO Maxiin.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Knotfest kesällä jäl... Eddie Murphy ei tahd... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova