Tuorein sisältö

Vihdoinkin: Netflix tilasi näytellyn He-Man and the Masters of the Universe -elokuvan

28.01.2022 klo 23.20 | Luettu: 943 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ensimmäinen näytelty Masters of the Universe -elokuva valmistui 1987, kun piirrossarja oli viety päätökseen ja äärimmäisen suosittu lelusarja oli syöksymässä huipulta jäähylle. Leffa floppasi. Uuden version kehittely alkoi 2007 eli 20 vuotta myöhemmin, mutta kehitys on takkuillut siitä lähtien.

Netflix julistautui He-Manin uudeksi kodiksi tilatessaan kaksi uutta animaatiosarjaa, joita ennen palvelussa nähtiin He-Manin siskosta kertova sarja She-Ra and the Princesses of Power. Mitä Netflix odottaa? Kukaan ei tiedä, mutta nyt se tapahtui: Netflix on tilannut näytellyn elokuvan. Netflix ja Sony tekevät yhteistyötä.

Tuoreen tiedon mukaan He-Mania eli prinssi Adamia näyttelee Kyle Allen, joka on tuttu mm. American Horror Story -sarjasta (kuvassa) ja tuoreesta West Side Story -elokuvasta. Ennen häntä roolista neuvotteli Noah Centineo. Centineo löi itsensä läpi Netflix-elokuvissa, joten Netflix-diili vaikutti vielä ilmeisemmältä hänen aikanaan.

Tällä kertaa Adam on orpo, joka saa tietää olevansa prinssi ja kaukaisen maan ainoa toivo. Jokainen versio on muuttanut tarinaa, joten muutoksista urputtaminen olisi... normaalia. Skeletor on yhä pääpahis.

Tuotannon on määrä alkaa kesällä. Ohjauksesta vastaavat veljekset Adam ja Aaron Nee, kuten aiemmin kerrottiin. Sandra Bullockin ja Channing Tatumin tähdittämä seikkailukomedia The Lost City on heidän ensimmäinen askeleensa valtavirtaan: se valmistuu maaliskuussa.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Missä ihmeessä viipy... Fast & Furious 10 vä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova