Tuorein sisältö

Vilkaisu tuleviin Netflix-elokuviin: Veitset esiin 2, Avengers-ohjaajien ökytrilleri, Jason Momoa hömppäörkkinä ja paljon muuta

03.02.2022 klo 19.15 | Luettu: 1026 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


"Netflix 2022 Movie Preview" on traileri, jota on hetki suunniteltu, sillä useiden tulevien elokuvien tähdet rikkovat neljännen seinän ja puhuttelevat katsojia. Väittämä on se, että jokainen ilta on leffailta, kun komedioita, toimintajännäreitä, mysteerejä, draamoja, jatko-osia ja muuta tippuu valikoimaan viikoittain.

Russon veljesten ohjaama ja Ryan Goslingin ja Chris Evansin tähdittämä jännäri The Gray Man on erään väittämän mukaan Netflixin kallein elokuva noin 200 miljoonan dollarin budjetillaan. Netflix tosin maksoi yli 460 miljoonaa siitä ilosta, että Daniel Craig palaa ratkomaan mysteereitä Veitset esiin -jännärikomedian kahdessa jatko-osassa.

Halle Berry löytää ufoja asioita The Mothership -scifissä, ja Ryan Reynolds tapaa nuoremman itsensä The Adam Projectissa. Eddie Murphy ja Jonah Hill liittoutuvat komediassa You People, ja Mark Wahlberg ja Kevin Hart komediassa Me Time.

Jason Momoa näyttää pehmeämmän puolensa (?) sarvipäisenä hirviönä koko perheen Slumberland-fantasiassa, ja satuhahmot kouluttautuvat kohtaloihinsa Charlize Theronin ja kumppaneiden valvonnassa elokuvassa The School for Good and Evil.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Chloë Grace Moretz p... Tammikuun Kuukauden ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova