Tuorein sisältö

Palaavat Netflix-suosikit trailereissa: Alice in Borderland, Vikings: Valhalla, Lupin ja Shadow and Bone

24.09.2022 klo 23.15 | Luettu: 431 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


"Tudum" on Netflixin tunnusääni ja nykyään myös faneille suunnattu vuotuinen lähetys, jonka aikana julkaistaan kymmeniä trailereita ja muita videoita. Jos tiedät tai veikkaat, että oma suosikkisarjasi jatkuu lähiaikoina, tuore maistiainen saattaa löytyä Netflixin YouTube-kanavalta. Tässä on muutamia:

Joulukuussa 2020 alkanut Alice in Borderland etenee 2. kaudelle tänä jouluna. "Näytelty manga" on Liisa Ihmemaassa -mukaelma nettisukupolvelle, jonka edustajat joutuvat pelaamaan vaarallista peliä vaihtoehtoisessa todellisuudessa. Aavemaisen autioista maisemista nähdään nyt vihertävä versio.


Viikingit-sarjan itsenäinen jatkosarja Vikings: Valhalla alkoi helmikuussa ja jatkuu ensi vuonna. Kolmaskin kausi on vahvistettu. Toisen kauden maistiaisen kuvauksessa sanaillaan, että legendaariset viikinkisankarit valmistautuvat epätoivoiseen viimeiseen taisteluun Olafia ja hänen sotureitaan vastaan.


Veijarijännäri Lupin aloittaa kolmannen osan "pian". Omar Syn näyttelemä mestarivaras Assane Diop on inspiroitunut Arsène Lupinista, mutta nyt hänen omakin nimensä on kaikkien huulilla. Vuonna 2021 nähdyt osat 1 ja 2 olivat periaatteessa ensimmäisen kauden puoliskoja, mutta tässä vaiheessa olisi sekavaa puhua "toisesta kaudesta".


Keväällä 2021 alkanut fantasiasarja Shadow and Bone kertoo politiikan ja maagisen varjovyöhykkeen jakamista valtakunnista ja harvinaisten voimien taitajista. "Valovoimainen" päähenkilö saa varjot väistymään, joten kaikki ovat kiinnostuneita hänestä. Ensi vuonna sarja jatkuu.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 30 vuotta sitten jul... Urallaan yli 100 mil... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova