Tuorein sisältö

Euphoria 2-6: asiat ratkeavat keskustelemalla tai pyssyllä, s****na

14.02.2022 klo 20.30 | Luettu: 1487 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
A Thousand Little Trees of Blood


Siirtymä vahvasta jaksosta sirpaleisuuteen ei pilaa jälkimakua. Kaikessa hysteerisyydessään Rue ratkaisi hetkeksi kuumottavimman pulman eli huumevelat. On vieroitusoireiden ja anteeksipyytelyn aika, joten toki "muutakin ehditään". Ehkä juonien alakuloinen itsetietoisuus muodostaa teeman? Juu ei, mutta riippumatta siitä kuvaillaanko sarjan toista puolta dramaattiseksi vai pöhköksi, on tunnelman laajentumisessa tänään rytmitajua.

Nuori Justiina uskoo olevansa liian hyvä Pekka Puupäälle, mutta asia on päinvastoin ja se nolottaa. Barbie ulisee yhä kuin palosireeni jäätyään kiinni ystävän pettämisestä, mutta ehkä ystävä tulee yllättämään armolla keskusteltuaan tyynesti aikuisen kanssa? Myös kriisin kolmas osapuoli eli Twilightiin kuuluva psykopoika vaikuttaa lähes kehityskelpoiselta jutustellessaan äitinsä kanssa isän sekoamisen jälkeen...

Sitten psyko käy pelaamassa venäläistä rulettia pettämänsä tyttöystävän kanssa, koska tytöllä on pirun tärkeästä syystä isän seksinauha ja psyko ennaltaehkäisee ongelmien laajentumista. Nauhan saatuaan psyko luonnollisesti lähtee anomaan aiempaa käytöstään anteeksi tytöltä, joka kyseisellä nauhalla esiintyy, koska - sarja olettaa, että katsoit 1. kauden nykyisessä elämänvaiheessa, etkä kesällä 2019.

Ruen äidin epätoivolla on yhä painoa lopussa, vaikka kolmekymppinen vampyyriteini heilutteli pyssyä huvikseen, joten ei paha.


Keskiarvo 16 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Saksa ei lähetä euro... Turun kaupunkifestiv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova