Tuorein sisältö

Fallout-pelien tv-sarjaversio värväsi Walton Gogginsin... pääzombieksi?

18.02.2022 klo 22.35 | Luettu: 1692 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Walton Goggins on Fallout-peleihin perustuvan Amazon Prime -sarjan ensimmäinen näyttelijä. Häntä on kuvailtu sarjan tähdeksi ja pääosanesittäjäksi, mikä käy järkeen, mutta pelien ystävät nostavat kulmia sille, että hahmoa on kuvailtu ghouliksi.

Ghoulit ovat mutantteja, joista osa on järjissään ja loput ovat raivohulluja zombeja. Peleissä "lievätkin tapaukset" kuvataan niin rujoina, nenänsä ja korvansa pudottaneina piruparkoina, että yhden nostaminen päähenkilöksi olisi luovaa. Sarja varmasti keksii omaakin mytologiaa, mutta uskolliseksi sitä on väitetty.

Fallout kertoo ydinsodan jälkeisestä ajasta ironiseen sävyyn. Vuonna 2077 tuhoutunut maailma ei ollut realistinen, vaan Yhdysvallat näytti siltä värikkäältä utopialta, jonka populäärikulttuuri keksi toisen maailmansodan jälkeen.

Goggins on tuttu mm. Shield - Lain varjolla -sarjasta ja Quentin Tarantinon elokuvista. Hän esiintyy parhaillaan The Righteous Gemstones -sarjassa (kuvassa).

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lisätietoja Quentin ... Star Trek: Lower Dec... >

Keskustelut (1 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

19.02.2022 klo 11.18 3 tykkää tästä

Ghoul päähenkilönä? Viimeinkin! Kaikissa Fallout-peleissä olen harmitellut sitä, ettei ghoulilla ole mahdollista pelata. Kyseessä on kuitenkin suunnilleen ihmisen lailla toimiva olento, jolla voisi olla kiinnostavia tradeoffeja pelimekaniikoissa. Täydellinen säteilynkesto ja karisma lukittu ykköseen?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova