Tuorein sisältö

Lisätietoja Quentin Tarantinon hylkäämästä Star Trek -leffasta

18.02.2022 klo 21.45 | Luettu: 1498 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Quentin Tarantino harkitsi Star Trek -leffan ohjaamista. Hänellä oli idea ja Mark L. Smith (The Revenant) palkattiin kirjoittajaksi, mutta tällä hetkellä projekti ei etene. Teoriassa on mahdollista, että leffa tehdään myöhemmin ilman Tarantinoa tai että hän tuottaa.

Kun edellisen leffan kirjoittaja Simon Pegg tuumi, ettei kyseessä ole "Pulp Fiction avaruudessa", Tarantino korjasi, että kyseessä on nimenomaan Pulp Fiction avaruudessa.

Smithin mukaan elokuvan oli määrä kertoa aikamatkasta ja sijoittua pääosin 1930-luvun maapallolle ja gangsteritunnelmiin. Tarantino oli mahdollisesti inspiroitunut alkuperäisen sarjan A Piece of the Action -jaksosta (kuvassa), jossa Enterprisen miehistö vieraili "gangsteriplaneetalla".

Smith hengaili Tarantinon kanssa, ja he katsoivat useita vanhoja ja kömpelöitä gangsterielokuvia keskustellen siitä, kuinka niiden tunnelmia voi hyödyntää. Tarantino on kapteeni Kirkin näyttelijän Chris Pinen fani, ja Smithin mukaan Kirkillä aiottiin tehdä monia hauskoja asioita.

Pinen Kirk ja kumppanit seikkailevat neljättä kertaa ensi vuonna toisenlaisessa elokuvassa. Alunperin Chris Hemsworthin oli tarkoitus palata Kirkin isäksi, mutta se versio kaatui ja kehitys oli sekavaa parin vuoden ajan. Neljäs leffa ja Tarantinon versio olivat kehitteillä yhtäaikaa eräässä vaiheessa.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Forrest Gump -tiimi ... Fallout-pelien tv-sa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova