Tuorein sisältö

Ihmeperheen ohjaajan Brad Birdin seuraava vauhtianimaatio on Ray Gunn

19.02.2022 klo 16.00 | Luettu: 1184 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Rautajätin, Ihmeperheen ja Rottatouillen ohjaajan Brad Birdin seuraava animaatioelokuva on Ray Gunn. Leffa perustuu hänen ideaansa, jota hän on työstänyt pitkään. Lisätiedot ovat hyvin yleisluontoisia, mutta asianomaisten mukaan leffa on mm. jännittävä ja intensiivisen elokuvamainen, joten ehkä tulkinnat nimestä osuvat oikeaan. Ray Gunn on sädepyssyä käyttävä mies, eikä satunnainen James Gunnin tai Billy Gunnin sukulainen?

Leffan tekee Skydance-studion uudelleenjärjestelty animaatio-osasto, jonka ensimmäiset elokuvat Luck ja Spellbound valmistuvat tänä vuonna. Osaston johtaja on Pixarin perustajiin lukeutuva John Lasseter, joka "päätti lähteä" Pixarilta "halailtuaan liikaa". Mukana ovat myös tuottajat David Ellison ja Dana Goldberg, joiden kanssa Bird teki Mission: Impossible 4:n. Bird kokee kahden hyvän tiimin yhdistyvän.

Rautajätti on kulttimaineessa, Ihmeperhe ja Rottatouille voittivat Oscarin ja Birdin myös ohjaama Ihmeperhe 2 on Pixarin menestynein elokuva, joten noin kaikkien odotukset hipovat taivasta.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Itse ilkimys seikkai... Floor Jansen hehkutt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova