Tuorein sisältö

Euphoria 2-8: Adam Sandler -lopetuksia, mutta toki enemmän tappamista

28.02.2022 klo 23.35 | Luettu: 1827 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 8:
All My Life, My Heart Has Yearned for a Thing I Cannot Name


Tahdon lisää, koska sarja ottaa riskejä ja tähtää suuriin tunteisiin, mutta kauden päättävä teatteriskenaario oli kankeaa roskaa heti kun sen alustaminen alkoi.

Sen tiesi viimeksi, että huumediileri myöhästyy show'sta kärkevästä syystä, eikä ole hullua jättää pois syytä eli puukkomurhaa ja konekivääripaukuttelua, kun se ei olisi tunnelmaan sopinut. Mutta ei koko diileri sovi sarjaan vieläkään. En kink sheimaa (kierouma-häpäise?) monotonisia sosiopaatteja ja teatterinörttejä, jotka haaveilevat toisistaan, mutten ymmärrä, miksi kuivat sivuhahmot päättävät miten kausi loppuu.

Teatteriesityksen tauotessa tirehtöörin bimbosisko nousee lavalle vimmaisena, kun hissukka kehtasi käsitellä bimbon aitoa elämää. Siinä sitten huudellaan enemmästäkin kuin show kertoi. Sehän on luovaa, tai: standardinmukainen Adam Sandler -lopetus, jossa pidetään puhe kyläyhteisölle.

Show'sta niinikään suivaantunut nilkki lataa aseen selvittääkseen välit... isän kanssa. Viimeksi sekoillessaan nilkki väitti, ettei pyssyä ole ladattu, joten nyt paukkuu... tai sitten hän vain ilmoittaa vasikoineensa kytille isän pervoilusta. Sivullisten edessä tämäkin tapahtuu, joten Sandler-lopetuksia on vähintään 1,5. On tullut selväksi, miksi nilkki kasvoi kieroon oltuaan nuorempana erilainen, mutta kikkailu pettää materiaalin nyt.

Mm. Zendaya näyttelee jälleen pätevästi, mutta hän eli päähenkilö tuntuu vähiten huomionarvoiselta, sillä nykyhetkessä hahmo vain katsoo sitä pirun teatteria hymyillen ja mietiskellen. Hänen taistelunsa riippuvaisuutta vastaan ei ole ohi, mutta samaan aikaan diilerit taistelevat SWAT-tiimiä vastaan, joten hänen arkisia murheitaan märehtivät takaumat voisi kehystää osuvamminkin.


Keskiarvo 18 jakson jälkeen:


< Jakso 2-7

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ikoninen hipsterifes... Netflix ei aio esitt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova