Tuorein sisältö

Pam & Tommy 5/8: milloin vitsailla seksiskandaalista

14.03.2022 klo 20.45 | Luettu: 1300 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Osa 5/8
Uncle Jim and Aunt Susie in Duluth


Jakson nimi viittaa kohderyhmään, jonka pitää tajuta vitsit juontaja Jay Lenon mukaan. Jakson alussa hänen tiiminsä pohtii, joko Pamelan seksinauhasta kannattaa puhua ja lopussa Leno vitsailla pönöttää parhaaseen katseluaikaan, kun asia on uutisissa noteerattu. Jim-sedän voi olettaa innostuneen käsitöistä Susie-tädin ompelukerhon aikana.

Rajaus on hyvä, muttei jakso sitä ajatusta kumoa, että vision olisi voinut muotoilla tiiviimmäksi ja ehyemmäksi leffaksi. Mustan huumorin ja traagisuuden vyöry lähtee uusista asemista taas, kun varkaat ovat kadonneet ja keskenmeno jää taustalle. Pamela murehtii skandaalin vaikutusta urakehitykseen ja haaveilee sen unohtumisesta. Tommylla on pieni kriisi sitä koskien, onko hän kultalevyjen jälkeen tehnyt mitään tätä nauhaa merkittävämpää. Yritykset salata nauha näennäisesti ruokkivat mielenkiintoa, mikä on (hatusta vetäistyn lapun mukaan... okei:) huumoria.

Jakso toimii - kokonaisuutta paremmin. Kun vakavuudesta palataan ironiseen letkeyteen, onko mahdollista palata takaisin perustelemaan, miksi tarina vaatii vielä 3 jaksoa? Varkaan sivuuttamisen ymmärtää, kun vahinko on tapahtunut, mutta hänen näkökulmallaan tämä alkoi, joten hänet tungetaan mukaan myöhemmin? Sebastian Stan eli "Tommy" on vihjannut, että 2. kauden voisi tehdä, ja onhan myrskyisissä tähdissä ainesta, mutta. Jakso on aiempia lyhyempi, joten.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 4/8 --- Jakso 6/8 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Anssi Kela ja korona... HBO-sarja vie Ansel ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova