Tuorein sisältö

Star Trek: Picard 2-1: tynnyristä ja kahdesta ämpäristä tehty Picard vanhan sähköhellan kanssa tahtoi kihloihin

17.03.2022 klo 22.00 | Luettu: 1594 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 1:
The Star Gazer


Jean-Luc Picard kuoli, mutta hänelle tehtiin rupsahtanut ruho, jonka patterit loppuvat pian, jotta hän saa jatkaa arvokasta vanhuutta. Aina kun muistan tuon, pärskähdän 50% todennäköisyydellä, kun kuvittelen insinöörin pohtivan, miten kankeasti kunnian mies tahtoo robottina köpötellä ja pitäisikö peniksen seistä ollenkaan, jne.

Käänne kommentoi synteettisten olentojen oikeuksia (1. kauden teema), jos niin sanot, mutta kovasti se vaikuttaa "kuollut voi jo paremmin" -kliseeltä, joka sotkee signaalit aina. Osana elämän tilinpäätöstä Picard pohtii tänään, olisiko kannattanut tavoitella romansseja, mutta puheeksi ei tule se, että yhtäkkinen haikeus saattaa johtua robottikivesten viallisesta hormonitoiminnasta.

Suosittelen katsomaan jakson hyvänä päivänä. Kivasti jakso muistuttaa sivutyyppien piirteistä ja Picardin historiasta ja on käsikähmää ja säkenöivä avaruuspieru mystisillä signaaleilla ja borgeja ja Q. Huonona päivänä olet saada kiinni ajatuksen puolikkaasta, ja sitten jakso singahtaa ihan muualle, ja taas, ja taas.

Avaruuspieru (en viittaa Whoopiin, joka vierailee jaksossa) puhuttelee Picardia, joten taas mentiin. Tarina vaikuttaa pääsevän vauhtiin, kun borgeiksi paljastuneet viestittelijät pyytävät neuvotella luonteensa vastaisesti ja Tähtiliitto pohtii asiaa vakavissaan, mutta heti perään jakso lipsahtaa farssiksi, kun borgit ottavat ongelmitta haltuun sivulauseessa mainitun tuoreen teknologian ja "koko universumi posahtaa".

Hämmentävyys on puoliksi tarkoituksellista, ja ilman muuta olen kiinnostunut vastauksista ja siitä, miten kattavasti Picardin legenda paketoidaan (kolmannella ja viimeisellä kaudella).


Keskiarvo 11 jakson jälkeen:


< Jakso 1-10 --- Jakso 2-2 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Brittien sikailulle ... Provinssi vahvisti o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova