Tuorein sisältö

Star Trek: Picard 2-6: tsemppaa masentunutta tänään, estät itseäsi muuttumasta Hitleriksi huomenna

08.04.2022 klo 23.00 | Luettu: 1234 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
Two of One


Picard tahtoo tsempata esiäitiään kemuissa estääkseen fasistisen tulevaisuuden. Esiäidin alakulosta vastaava puolijumala Q manipuloi miljonäärigeneetikon taklaamaan Picardin, mutta ei se onnistu. Picard runoilee tovin, joten nyt hänestä itsestään ei tule diktaattoria tulevaisuudessa - loppu? Ehei: älä aliarvioi motivoituneita miljonäärigeneetikkoja! Hän yrittää ajaa esiäidin yli autolla! Mutta ei sekään onnistu.

Huh. Onneksi on b-juoni, jossa borgien kuningatar on muuttanut tohtori Juratin päähän. Jakso ensin vaikuttaa alustavan kaavamaista pitkää peliä, jossa sivupersoona on uhka ja mahdollisuus, johon pitää tottua, mutta kiintoisasti Juratin "voimaannuttaminen" on pikajuoni. Aivokemioita huollettuaan borg ottaa hallinnan ja karkaa.

Tunnelmaa koetetaan tiivistää rikotulla rakenteella, eli hokemalla Picardin "kaatuvan" lopussa. Syy on se auto ja syyn odottelu on turhauttavaa, sillä Picard on synteettisessä ruumiissa, joten ainoa relevantti sairaus horisontissa on kokovartalojuonihaarniskaan ohjelmoitu parasta ennen -päivä, joka on mainittu noin kerran. Picard jää koomaan, joten ehkä ruhoa aiotaan kommentoida.

Pieni bonuspaljastus geneetikosta ei uudista uskoa hahmoon "autojuonen" jälkeen. Hölmö jakso on onnellisen lyhyt.


Keskiarvo 16 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Juustopäät julkaisi ... Tom Hiddleston kohta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova