Tuorein sisältö

Our Flag Means Death 1-3 ja 1-4: Taika Waititin Mustaparta yllättää

19.03.2022 klo 18.30 | Luettu: 1319 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 3 ja 4:
A Gentleman Pirate ja Discomfort in a Married State


Pohdin vaihteeksi onko komedioissa edes tarkoitus olla vitsejä, jotka kehtaat toistaa esimerkin antaaksesi. Pentuna vitsejä tuli listattua, mutta kun kaikki on nähty, eikö tunnelman osuva typeryys riitä? Hepsankeikka Stede Bonnet julistautuu herrasmiespiraatiksi likaisessa roistokylässä, jossa jöötä pitää uskottava jöö Leslie Jones. Se on sanaleikki, kun Bonnetia luullaan rattopojaksi, koska hän mainostaa "bootya" puhuessaan panttivangista, mutta ihmiskaupalla ja ihmiskaupalla on niukasti eroa.

Sen tietää, että joku käyttää sankareita hyväksi. Huvittunut olin ja pidin huipennusta asiallisen kärkevänä, kun bisnesvainuunsa uskova Bonnet päätyy hikisenä ja puukotettuna hirteen, josta mystinen Mustaparta hänet pelastaa.

4. jaksossa Mustaparta tarkkailee Bonnetia, joka kuumeisena muistelee tukahduttavia vuosia yläluokkaisena perheenisänä. Bonnet on yrittänyt yhdistää maailmojen parhaat puolet: on vapautta ja silti pullea vaatekaappi röyhelötakeilla. Historian pahamaineisimpana merirosvona Mustaparta kommentoi, että... miksi ei?

Herra Parta on saavuttanut kaiken ja kyllästynyt elämäänsä. Taika Waititilla on aina hullunkiiltoa silmissä, joten jos jo tiesit sen, on hahmo ensisijaisesti itsetietoinen ja konstailematon. Sitä en odottanut, että paras piraatti kiinnostuu surkeimmasta, joten huomioni oli vangittu.

Ehdin ihmetellä mitä sarja luulee tekevänsä, kun Mustaparta ja Bonnet sulautuvat samaksi massaksi vauhdilla. Oikeat piraatit halveksivat molempia, mutta sitten molemmat osoittavat olevansa päteviä ainakin piirroshahmojen standardeilla? Viimeinen selvennys on terävä: Mustaparta on Bonnetille kohtelias varastaakseen hänen vanhan elämänsä. Se on tarina.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-1 ja 1-2 --- Jaksot 1-5 ja 1-6 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bohemian Rhapsody -k... Klamydian uusiojulka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova