Tuorein sisältö

Our Flag Means Death 1-5 ja 1-6: 100% realistista merirosvotoimintaa

26.03.2022 klo 21.30 | Luettu: 1453 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 5 ja 6:
The Best Revenge is Dressing Well ja The Art of F**kery


Tiedän jo pääilmansuunnan, koska tekijät ylpeilevät siitä somessa, mutta se ei pilaa toimivaa matkaa. Sarja on tarinavetoinen ja sympaattinen. Pidin jo "typerästä sketsisarjasta", mutta se kävisi vanhaksi nopeammin.

Mustaparta ja Bonnet ystävystyivät välittömästi ja sillä linjalla jatketaan. Mustaparta väitti aikovansa pettää Bonnetin, ja se on tarpeellinen koukku, vaikka siitä luovutaan heti, kun ulkopuoliset uhat on alleviivattu.

Bonnet tahtoo piraatiksi ja Parta hienohelmaksi, ja he kohtaavat keskellä. He osallistuvat kekkereille, jotka ovat parodiaa siitä, mitä Bonnet pakoilee. Parta näkee hänen kantansa, mutta pärjää kohtalaisesti, joten vitsissä on enemmän tasoja kuin standarditilanteissa, joissa ruokkoamaton ryökäle soluttautuu hoviin rötöstelläkseen. Jos sitä on aina tuntenut itsensä ulkopuoliseksi, on kätevintä luoda oma kulttuuri. Miehistön keskuudessa se on jo tapahtumassa, kun raivoava esimies ei saa kuriin räiskyviä homoseksuaaleja.

Todellinen Mustaparta väitetysti sytytti partansa tuleen. Sarjassa teatraalisia otteita esittelevä Parta inspiroi Bonnetin miehiä harrastamaan kirjaimellisempaa teatteria, jolla he sitten muka huijaavat uhreja. 6. jakso on vitsinä epämääräinen, mutta kokonaisuus toimii, kun yhteishenki kehittyy ja Mustaparta päätyy pillittämään, kun teatterisekoilu nostaa nuoruuden traumat pintaan. Hän on Bonnetille avoin ja "aitoja piraatteja" edustava kätyri saa potkut.

Wiki-sivistykseeni kuuluu sekin tieto, ettei aito Parta välttämättä tappanut monia tai ketään omin käsin. Se tulee puheeksi. Muuta en muista ja kyse on huhuista, joten realismista ei voi valittaa.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-3 ja 1-4 --- Jaksot 1-7 ja 1-8 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Morbius-ohjaaja vahv... Steve'n'Seagulls ott... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova