Tuorein sisältö

Star Trek: Picard 2-3: vuonna 2024 ehdolla ovat Putin, Trump ja onneksi myös borgien kuningatar

24.03.2022 klo 22.00 | Luettu: 2015 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3:
Assimilation


Galaksin keisarinna tulee pidätetyksi, kun hänen puolisonsa ymmärtää hänen olevan huijari toisesta todellisuudesta. Valekeisarinna kommentoi: "hei kato, punatulkku". Ha haa - nyt hänellä on pistooli, joten voimme siirtyä eteenpäin.

Sankarit syöksyvät kaukaisesta vaihtoehtoisesta tulevaisuudesta vuoteen 2024. He tylyttävät meidän aikamme rappiota ja huomioivat, että perhosvaikutusta pitää varoa, ja latino joutuu heti putkaan. Okei, kai. Puolet jaksosta sijoittuu yhä lavasteisiin, jossa koominen kevennys ja Picard yrittävät buutata borgien kuningattaren psykosomaattisella pseudoefektillä näyttelijöiden uskoessa asiaansa.

Olen kärsimätön, koska hahmojen pitäisi tuntua tutummilta kuin he tuntuvat. Aloituksessa romuluslainen kuolee. Kohautin olkapäitä ja sitten kuoleman kumoaminen tulee jo puheeksi. Se on lupaavaa, kun romuluslaisen ystävä pillastuu, koska borgien kuningattaren hyvinvointi asetetaan etusijalle käytännön syistä, mutta 2. kaudella tahdon tuntea varmuutta siitä, että tuttu hahmo kapinoi vakavissaan, jne.

Omassa kuplassaan kukin on katsomiskelpoinen MacGuffineita jahdatessaan. Saisimmepa kauniita asioita kuten skenaarion jossa borg assimiloi koko pirun ihmiskunnan Picardin aukoessa suuta.


Keskiarvo 13 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Svart Records julkai... Spoilereita pelkäävä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova