Tuorein sisältö

Star Trek: Discovery 4-1: vanha tuttu ei käy kurkkuusi kiinni selvänä päivänä, joten...

05.04.2022 klo 22.00 | Luettu: 1642 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jakso 1:
Kobayashi Maru


Sarja on joskus pöyristyttävän hölmö ja pulma voi kasaantua, mutta kaunat on helppo unohtaa, kun tyypit ovat uuden ajan kynnyksellä taas. "Tiede vahvistaa", ettei kanamiehen kiukku räjäytä bensatankkeja jatkossa (?), joten on aika uudelleenrakentaa Tähtiliitto. Eristäytyneiden kulttuurien on opittava luottamaan toisiinsa. Synkmetsän säkenöivät perhosparvihemmot kesytetään ensin, vaikka he pistävät hanttiin, joten lupaus pinnallisista nautinnoista tulee heti uudistetuksi.

Michael on nyt kapteeni. Avaruusaseman pelastustehtävä aloittaa tarinan siitä että millainen. Kuten aina, päähenkilöiden reki posahtelee kuin hevibändin lavashow, mutta viimeisellä sekunnilla kaikki sutviintuu. Merkittävänä koukkuna mukana on presidentti, jota Michael pitää pyrkyrinä, mutta joka osaa hommansa ja jota tulisi kuunnella. Olipa presidentti merkittävä hahmo tai kirjoittajien avatar, jonka kautta he puhuttelevat lempilastaan Michaelia käännekohdassa, hänen läsnäolonsa teki perusposahtelusta huomionarvoista.

Näyttävä, energinen jakso selviää siitä, että siansaksaa viljellään rutosti ja ennätyksellisen kaukaisen tulevaisuuden teknologia on taikuutta. Kerronnan sirpaleisuus on lievästi harmillista, kun terävöityvälle presidentti-idealle ei omistauduta täysin, vaan bonuskouhka lupaa "todellisten" eli muovisten megauhkien odottavan kulman takana. No problemo, kuitenkin. (Edellinen arvostelu: mucho problemo, ai jai jai!)


Keskiarvo 43 jakson jälkeen:


< Jakso 3-13 --- Jakso 4-2 >

Katsottu: Paramount+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sleaze rockin kultti... No kuka se istuu Voi... >

Keskustelut (1 viestiä)

There-are-4-lights

06.04.2022 klo 03.21

Sarjan kohtuullisen ja huvittavankin ensimmäisen kauden alun jälkeen hukattiin momentti varsin lupaavan kapteenin myötä ja alaspäin on menty tasaisen varmasti kausi kerrallaan. Viimeistään tällä kaudella voi vain todeta Simpsoneiden Willien sanoin: "Nauttikaa monikulttuurisesta roskastanne!"
Ikäänkuin ei olisi jo muuten tarpeeksi, niin jopa tietokone on mt-ongelmainen.

Netissäkin kauden jaksot haukuttiin tuoreeltaan pystyyn ja se on koko kauden nähtyään helppo uskoa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova