Tuorein sisältö

Star Trek: Discovery 3-13: lisää järjetöntä sontaa toivonkipinän perään

09.01.2021 klo 21.00 | Luettu: 2474 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 13:
That Hope is You, Part 2


Pahiksen tarjous paremmasta tarinasta on unohdettu. USS Discoveryn miehistö jatkaa aluksen valtaamista takaisin ja kapteeni kanamies on yhä jumissa The Matrixissa, jossa asuvan höperön kanan kiukku kykenee räjäyttämään galaksin. "The Matrix" on augmented reality -tyyppinen puoliksi digitaalinen ratkaisu, mutta kun jakomielityttö saapuu sinne, hänen mielikuvituspoikaystävästään tulee fyysinen. Vai niin.

Toistelen itselleni, että pidän hahmoista, mutta soopa on niin paksua, etten totisesti välittänyt, kuoleeko joku kauden päätteeksi. Pahis työntää Michaelin väreilevään pikseliseinään! Paljastuu, ettei pikseliseinä merkitse mitään, joten Michael voitti. Samaan aikaan sivuhahmot yrittävät asentaa pommin, mutta happi on loppumassa. Tiedät, etteivät kaikki kuole, joten se on hervotonta, kun muut pyllähtävät ja ilmoittavat kaverille, että hänen täytyy posahtaa yksinään - "kyllä me muutkin tahdottaisiin tulla". Hänkään ei kuole, joten vitsi menee pilalle.

Kiukku-kanalle toivoin niskalaukausta. Hemmo on universumin historian vaarallisin, mutta sarja tekee parhaansa, jotta mennyt vaikuttaisi uppistakeikkaa-tyyppiseltä vahingolta. Se parempi tarina, jota emme näe, olisi ollut aikuisille suunnattu poliittinen allegoria. Sen sijaan jännitämme, uskaltaako seniili kiukku-kana kohdata digihirviön eli "kuvainnollisesti" selättää pelkonsa.

Ai niin: pahisliittouma kosahti, Tähtiliitto eheytyi, kapteeni kanamies on eläkkeellä, mielikuvituspoikaystävä on pysyvästi lihaisa, jne, ilmoittaa jakson loppu montaasilla. Michael on nyt kapteeni. Positiivisin huomioni on se, että Michael on selkeästi ansainnut ylennyksen sen jälkeen, kun hänen asenteensa kyseenalaistettiin.


Keskiarvo 42 jakson jälkeen:


< Jakso 3-12 --- Jakso 4-1 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Biisinäyte marraskuu... F1-mestari Lewis Ham... >

Keskustelut (1 viestiä)

bipolar-beer

09.01.2021 klo 21.27

Tarina tuli riittävään päätökseen. Kannattaisi jo lopettaa, kun koko kausi oli totaalisen typerä niin idean kuin toteutuksenkin puolesta kaikki woke-tuubat mukaanlukien, vaan vissiin tätä soopaa tulee vielä lisää.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova