Tuorein sisältö

Moon Knight 1-2: kaksi turhaa mulkkua yhden hinnalla

06.04.2022 klo 23.00 | Luettu: 1306 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2:
Summon the Suit


En tiedä vielä syytänkö Oscar Isaacia, mutta koin stressireaktion, kun hän yhä sähelsi, sössötti ja aukoi silmiä. Riskinottoa tarvitaan, kun yrität myydä hulluuden viihteenä ja draamana, mutta matematiikka ei täsmää. Mahdollisuuksia esitellään, mutten tiedä mitä odottaa, eikä odottaminen ole ideaalista.

Sössöttäjä ja jäykkä sankari jakavat ruumiin. Sössöllä ei ole ilmeistä tapaa kehittyä. Sössö näkee näkyjä jäykkiksestä ja örisevästä örkistä, mutta jos hän luopuu hallinnasta, hän ei edes muista mitään, joten tämä ei johda Venom-leffoja vastaavaan hassuun skitsoiluun? Pahassa paikassa kaveri tosin yllyttää sössöä itseään muuttumaan sankariksi. Hän muuttuu kompromissiksi (kuvassa), joten aidon asian pitää jatkaa.

Lopulta jäykkiksen näkökulmaa avataan sen verran, että sössöttäjä vaikuttaa valmiin supersankarin heikkoudelta. Sehän voi toim-... Jakso loppui.

Ethan Hawken näyttelemä kulttijohtaja tahtoo herättää henkiin jumaluuden, joka rankaisee ennen syntiä. Käy järkeen, että herra hihhuli pitää itseään pulmusena ja puhuu pehmeästi ja avoimesti vastustajilleen ja lupaa kaikkea hyvää heille, jotka eivät tule tekemään rikoksia. Moraalissa on aukko sössöttäjänkin mielestä, joten vailla vasta-argumenttia hihhuli manaa esiin nolon, muovisen demonin.

On potentiaalia, mutta paskat tästä jaksosta. Kiinnostun aina itsensä kanssa keskustelusta, mutta juhlakalun kummatkin puoliskot ovat etäännyttäviä ja pointti tuntuu olevan se, ettei heillä ole mitään yhteistä - toisin kuin esim. Venomilla ja Eddiellä tai kyttäleffojen nahistelevilla pareilla.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Harrison Ford nähdää... Enter the Voidin ja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova