Tuorein sisältö

Namor & naispuolinen Black Panther: uusi Wakanda Forever -traileri

03.10.2022 klo 17.10 | Luettu: 616 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Black Panther: Wakanda Forever saapuu Suomeen 9. marraskuuta. Kun alkuperäinen pääosanesittäjä Chadwick Boseman menehtyi, Marvel päätti ottaa hänen hahmonsa hengiltä elokuvien välissä, koska Marvelin mukaan on liian aikaista surutyön kannalta vaihtaa näyttelijää. Sankarin siskosta eli Letitia Wrightin näyttelemästä Shurista tulee uusi Black Panther sarjakuvia mukaillen. Uudessa trailerissa nähdään parempi otos hänestä puvussa.

Tarinan roisto ja/tai antisankari on Tenoch Huertan näyttelemä Namor, joka on yksi ensimmäisistä Marvel-hahmoista tai tarkemmin sanoen vanhempi kuin firma nimeltä Marvel. Hän on myös vanhempi kuin DC:n Aquaman, jota hän muistuttaa johtaessaan vedenalaista kansaa.

Nykyisen mytologian mukaan Namor on puoliksi atlantislainen ja puoliksi mutantti (tyyliin X-Men), minkä leffa huomioi. Tv-sarjan esittelemä Ms. Marvel on samantapainen hybridi, joten Marvel lähestyy mutantti-ideaa varovaisesti; ainakin kunnes Wolverine ilmestyy tähän jatkumoon Deadpool 3 -leffassa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Mul on taipumusta m... Will Smith läpsii or... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova