Tuorein sisältö

Nyt lävähtää suoraan silmille - King Satan ja helvetillinen annos industrial-death-black -metallia

08.04.2022 klo 22.26 | Luettu: 1351 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

King Satan on julkaissut "Occult Spiritual Anarchy" -albuminsa. "Kaaos on laki ja pelleily on vakavaa puuhaa".

Tamperelaisen industrial metal -bändi King Satan pyrki kolmannen albuminsa kanssa taltioimaan levylle keikoilta tutun soundinsa.

"Kolmas kokopitkä levytyksemme Occult Spiritual Anarchy esittelee aiempaa metallisempaa sekä bändikeskeisempää King Satania. Halusimme tällä levyllä kuulostaa juuri siltä, miltä olemme viimeisen parin vuoden aikana kuulostaneet myös lavalla, joten tuotimme levyn yhdessä live-ääniteknikkomme Antti Välimäen kanssa ja korvasimme sekä rumpukoneet että tietokoneet ihmisillä ja soittimilla. Aivan kuten olemme keikoillammekin tehneet jo hyvän aikaa."

"Uudella albumilla tiivistyy kaikki debyytiltämme asti käsitellyt konseptimme hengellisestä anarkiasta aina okkultismiin ja absurdismiin saakka. Kaiken keskiössä on tietysti todellisuuksien rakenteita pilkkaava 'tämän maailman kuningas', Saatana. Kaaos on laki ja pelleily on vakavaa puuhaa!"

Vokalisti ja multi-instrumentalisti King Aleister Satanin sooloprojektina vuonna 2015 syntyneen King Satanin karnivalistinen ja ilkikurinen äärimetalli on ehkä parhaiten hahmotettavissa heidän tyylistään yhdistää filosofian, eksistentialismin ja okkultismin teemoja yhteen rienauksen, eksploitaation ja nihilistisen mustan huumorin kanssa.

Ryhmän absurdi ja genre-määritelmiä väistelevä musiikillinen tyyli ammentaa vaikutteensa industrial-musiikista ja death metallista yhtä lailla kuin elektronisesta tanssimusiikista ja sinfonisesta black metallista.

King Satan on ennättänyt jo kiertää Euroopassa, ja on omien headliner-keikkojensa lisäksi lämmitellyt muassa Painia, Carpenter Brutia, Hocicoa, Turmion Kätilöitä ja Perturbatoria.

King Satan keikoilla Suomessa:

30.04.22 Seinäjoki, Bar 15 (Mars Festival- Live on Mars)
28.05.22 Tuuri, Alavus On the Rocks
03.06.22 Tampere, YO-Talo ( /w Khroma & Crucify the Faith)
04.06.22 Helsinki, On The Rocks ( /w Khroma & Crucify the Faith)
02.07.22 Helsinki, Tuska


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Beverly Hills kyttä ... Will Smith sai 10 vu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova