Tuorein sisältö

Kauhun pieni suuri ikoni Leprechaun silmäilee taas paluuta

23.04.2022 klo 15.00 | Luettu: 1083 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Leprechaun on ylipitkä kauhusarja komeammasta (lue: typerämmästä) päästä. Kun menninkäinen oli kieroillut jatko-osissa, hän lähti avaruuteen. Rap-teemainen viides osa Leprechaun in the Hood oli riittävän onnistunut "meemi" saadakseen suoran jatko-osan. Takana on myös uusi versio ja "uuden version jälkeinen aito jatke", johon alkuperäinen tähti Warwick Davis ei palannut.

Lionsgate tahtoo jatkoa. Studio kuuntelee ehdotuksia kirjoittajilta parhaillaan, joten Davisista vapaan episodin kunnioittaminen ei välttämättä ole tärkein tavoite.

Sopiiko Davisin paluuta toivoa? Hän kertoi edellisen osan tienoilla, ettei hän halua kauhurooleja, kun hänen lapsensa ovat nuoria, joten mielipide on saattanut päivittyä. Neljän Saw-leffan ohjaaja Darren Lynn Bousman on jo pitkään tahtonut tehdä jatko-osan, jos Davis palaa.

Davis debytoi 80-luvulla Star Warsin sivurooleissa ja tähditti Willow-leffaa. Star Wars -hommiin hän palasi ja Willow jatkuu tänä vuonna tv-sarjana, joten Leprechaun olisi kunniakierroksen seuraava etappi?


Lähde: Bloody Disgusting

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kun äijän etäisyydel... Casper-kummitus ratk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova