Tuorein sisältö

Kauhuleffa Ottolapsi (Orphan) saa lisää jatkoa vastoin odotuksia

18.12.2023 klo 21.50 | Luettu: 502 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vuonna 2009 valmistunut kauhujännäri Ottolapsi (Orphan) kertoo 12-vuotiaan Isabelle Fuhrmanin näyttelemästä tytöstä, jossa on jotakin pahasti vialla. Ottovanhemmat oppivat lopulta, että - Darth Vader on Luken isä, Apinoiden planeetalla on Vapauden patsas ja - tyttö on lyhytkasvuinen aikuinen ja sarjamurhaaja.

Juonenkäänteitäkin yllättävämpää on se, että Fuhrman palasi rooliin esiosassa vuonna 2022, kun hän oli 25-vuotias (kuvaushetkellä 23). Esiosa turvautui pääasiassa meikkeihin ja luovaan kameratyöskentelyyn tietokonetehosteiden sijaan.

Kolmas osa on tulossa. Fuhrman on yhä nuorempi kuin kolmekymppinen hahmonsa, joten miksi ei?

Asialla on kakkosen ohjaaja William Brent Bell, joka markkinoi parhaillaan kansantaruja sivuavaa Lord of Misrule -kauhuelokuvaansa. Hänen mukaansa kolmosta kehitellään parhaillaan. Hän on innoissaan tiimin hautomista käänteistä, joita sarjassa pitää olla. Hänen mukaansa sarjan sääntökirja sallii nyt "minkä tahansa".

Bellin puheista päätellen Fuhrman oli erittäin motivoitunut kakkosta tehdessä, joten Fuhrman saattaa jatkaa roolissa pitkäänkin. Kakkonen sai pääasiassa myönteistä palautetta ja varsinkin tehosteet siunattiin, joten vaikeimmasta tempusta on jo selvitty.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Batman -ohjaajan... Rick and Morty 7-9 j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova