Tuorein sisältö

Halo 1-6: Halostahan saa siis kohtapuolin jo haaveilla

28.04.2022 klo 20.30 | Luettu: 1644 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Solace


Simpsonien vanhan viisauden mukaan keltahiuksiset miehet ovat aina pahiksia, mutta 2022 myös elovenatytöt ovat yliedustettuja, kun naiset haaveilevat Hitlerin paluusta tai muuten öyhöttävät yhteistä hyvää vastaan esim. poliitikkoina tai päätoimittajina.

Tunteeko Master Chief tilanteen? Hän on turhautunut blondiin äitihahmoon jo ennen kuin emäntä myöntää olevansa natsitohtori, joka on huolissaan ihmisrodusta, mutta Chief ei surmaa akkaa. Chief suhtautuu kyynisesti kuulustelemaansa Helinä-keijuun, joka väittää palvelleensa ufoja vain orjana, mutta Chief häkeltyy, kun keijulla on vastaavia harhoja kuin hänellä. Myös taistelutoveri on blondi, mutta hänen ensimmäinen askeleensa tuntevana ihmisenä oli hiusten värjäys, joten hän on Tarthin Briennen kaltainen anomalia.

Hik. Kunnioitan sitä, että sarja kunnioittaa omaa peliään, jossa on harmaan sävyjä. Mutta en juuri kunnioita sitä.

Tohtori syrjäytetään. Kaikki yrittävät hallita Chiefiä. Tyyppi X pelkää menettävänsä asemansa, mutta tyyppi Y on potentiaalisesti järjissään, tms. Asian ydin on se, että Master Chief on legendojen valittu, joka tahtoo ymmärtää legendansa, ja se on pahimmanlaatuista potaskaa. En siunaa perunan näköisiä alfauroksia automaattisesti, mutta Chief on sympaattinen jäykkis, joten on sääli nähdä hänen hukkuvan maagiseen jaaritteluun - varsinkin kun äksöni on pätevää silloin kun sitä saadaan.

Se on ongelma, että "mysteerin" ainoa ilmeinen, konkreettinen vastaus on tiedossa. Jo 2. kaudella Chief räiskii Halo-planeetalla kuin 1. pelissä? Renkulasta nähdään visio.

Myös tytöstä, joka ei vaikuta liittyvän mihinkään mitenkään, nähdään tänään sekunnin visio. En vakavissani muistanut, että hän on olemassa.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Paramount+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stadin Juhannus akti... Uusi Jurassic World ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova