Tuorein sisältö

Batwoman ja Space Force on lopetettu

30.04.2022 klo 13.30 | Luettu: 1591 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Arrowverse-jatkumoon sijoittuva Batwoman-sarja vei kolmannen kauden päätökseen maaliskuun alussa. Siihen jäädään: sarja on lopetettu, joten se jää lyhyimmäksi Arrowverse-sarjaksi tähän mennessä. Sarjan vetäjä Caroline Dries on harmissaan, mutta myös kiitollinen 51 jakson mittaisesta matkasta.

Sarja onnistui jatkumaan kaksi kautta alkuperäisen pääosanesittäjän Ruby Rosen lähdön jälkeen. Rose lähti kohteliaissa merkeissä, mutta pienen tauon jälkeen hän valitti heikoista työolosuhteista, jolloin studio vastavuoroisesti väitti antaneensa potkut vaikealle tähdelle.

Lähde: Hollywood Reporter

Netflixin komediasarja Space Force eteni toiselle kaudelle helmikuussa, mutta nyt sarja on lopetettu. Sarja sai vihreää valoa, kun Yhdysvaltain avaruusvoimat olivat vasta pilkettä presidentti Donald Trumpin silmäkulmassa, joten on kyseenalaista, uskoivatko tekijät aidon idean etenevän.

Yhdysvaltain avaruusvoimat perustettiin joulukuussa 2019, eli hieman ennen sarjan ensi-iltaa. Kyseessä on ilmavoimien alaisuudessa toimiva ja ilmavoimille ennen kuuluneita tehtäviä hoitava osasto. Sarjan 1. kausi parodioi Trumpia epäsuorasti. Toinen kausi huomioi vaihtuneen vallan, mutta yritti yhä mukailla vanhentunutta vitsiä.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Trek: Discovery... 'Tälleensä tää vuosi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova