Tuorein sisältö

Snowpiercer 3-10: parhaiden hittien kertausta ennen selkeämpää loppua kuin leffa tarjosi

24.05.2022 klo 21.00 | Luettu: 1369 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 10:
The Original Sinners


Paino palaa vanhoihin jännitteisiin. Tuoreiden hutilointien muistelu palvelee vain, jos sitä miettii, jaksaako tätä enempää.

Sarjan alussa Jennifer Connelly johti junaa kyseenalaisesti. Hän heräsi henkiin, joten nyt katsotaan, saako hän junan takaisin. Paha Sean Bean on menettänyt junan pari kertaa ja pohtinut elämää sairasvuoteella, mutta nyt katsotaan, saako hän junan takaisin, kun tukijat palaavat rinnalle. "Julistepoika" on valinnut koko ihmiskunnalle suunnan hula-hula-psykoosista johtuen, mutta hän saa sen anteeksi omiltaan, joten nyt katsotaan, pitääkö hän junan hallussaan.

Julistepojan pultsarit rynnivät taas kohti Beanin kermaperseitä. Connellyllä on veturi ja arvovaltaa, muttei voimaa. Hän tahtoo liittoutua omilla ehdoillaan.

Pim. Tilanne ratkeaa laimeasti jo puolivälissä, kuten kävi aiemminkin kaudella. Bean karkotetaan resiinaan. Juna jaetaan sovussa kahtia. Se olisi looginen lopetus kaudelle, että henkilökohtaiset hyvästit korostavat suuntien epävarmuutta, mutta jakso hutiloi perään vielä selvennyksen, että psykoosipojan tiimi löytää hula-hula-saaren. Junasta voi astua ulos. Enää Mai Tai puuttuu.

4. kausi on tulossa, mutta se sarja, jota aloin katsomaan, on selkeästi päättynyt. En sinänsä kiukkuile: pari siedettävää tyyppiä hymyilee, joten jännitteet on laukaistu, eikä hampaankoloon jää mitään. Joku mr. Beanin mysteeriraketti ei asiaa muuta.


Keskiarvo 30 jakson jälkeen (ja arvosana koko sarjalle? Jää nähtäväksi.):


< Jakso 3-9

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Chris Evans kenkkuil... Rammstein julkaisee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova