Tuorein sisältö

Snowpiercer 3-2: sankari uneksii puista, mutta Sean Bean antaa puristella siemeniään

08.02.2022 klo 20.00 | Luettu: 1190 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 2:
The Last to Go


Yritän katsoa sarjaa sen nykyisillä ehdoilla, mutta tiukkaa tekee, kun sankareilla ei ole myötäelämisen väärtiä puuhaa. Ihmissuhteesta ehkä muistutetaan ja sitten perusidean torpedoiminen kuivalla jännäkivalla jatkuu. Sanalla "päähenkilö" on se merkitys, että kyseinen jukkapalmu on iso promokuvissa ja hänellä on lupa jaaritella puu-unistaan. Hän ei symboloi mitään erityistä enää, kun kokoelma pökkelöitä huristelee omilla vaunuilla.

Tiivistys: keväästä haaveilevat sankarit noukkivat possujunaansa selviytyjän ja pidemmässä junassa temppuillaan EMP-aseen ympärillä ja sitten lupaillaan, että seuraavassa jaksossa osapuolet taas törmäävät. Roskaa.

Maailmanlopusta on vain 8 vuotta, joten sen uskoo, että 1 ihminen selvisi, mutta kun jääkauden säännöt lievenevät ja mm. avaruusasemat on keksitty, sitä uskoo myös hallituksen bunkkereihin ja muihin yleisiin selviytymismuotoihin, joista sarja ei puhu (ainakaan viimeaikoina). Game of Thronesin talvet kestivät pidempään ja niistä selviää pilkkomalla halkoja ja suolaamalla silakoita.

Kunnioitusta herättää vain paha Sean Bean. Viis scifiaseista. Se, että pahis hyödyntää kätyreiden häitä propagandatarkoituksiin, on kiintoisampaa, koska välillä tuntuu, että sivuhahmot saivat potkut vaikka sitten koronasta johtuen ja sarja kertoo parista tyypistä varastossa, eikä hauraasta kulttuurista. Se toimii automaattisesti, kun Bean puristaa kätyriä palleista ja käskee puristaa takaisin; ihan sama, ovatko he nyt läheisempiä vai vihaisempia.


Keskiarvo 22 jakson jälkeen:


< Jakso 3-1 --- Jakso 3-3 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Oscar-ehdokkuudet 20... Avaruussankari Buzz ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova