Tuorein sisältö

The Book of Boba Fett 4/7: sarlacc kiinnostaa yhä sarjan luojaa. "Sääli jos hän liukastuisi sinne."

19.01.2022 klo 22.00 | Luettu: 2271 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 4/7:
The Gathering Storm


Hiekkakansan kohtelu rakensi fiiliksiä ja sitten upotti ne. Aloitetaan alusta?

Boba pelastautui hiekkaisesta reiästä. Hän törmää palkkasoturi Fennec Shandiin, joka parsitaan kokoon teknohipstereiden pajalla. He ovat nyt kamuja. Boba myöntää, ettei itsetunto kestä, jos hänelle ei anneta avaruusalusta takaisin, joten se lunastetaan väkivalloin. Tuhottuaan myös prätkäjengin, jolle avaruusalusten olemassaolo tulee yllätyksenä, Boba päätyy ampumaan laakin hiekkaiseen reikään koettaessaan onkia sinne unohtamansa suojuksen. Kaikki tämä on takaumaa ja ilmeisten asioiden kuvittamista.

Nykyisyydessä nähdään mafiaperheiden kokous. Boba tekee tarjouksen, josta saa kieltäytyä: auttakaa tai ihan sama. Miksi edes kunnioittaisimme asemaasi, tiedustelevat muut. Ihan sama, aion tehdä kaikille hyvää, virkkoo Boba ja ilahtuu, kun häntä ei ammuta päähän, tai jotakin. Kummisetä jäi nyt toiseksi.

Sarjan luoja Jon Favreau osaa olla Hollywoodin provosoivimpia korkean profiilin kirjoittajia, kun hän ei edes yritä. Ei sitä silloin ajattele, kun hänen vahtivuorollaan kehitetään tehosteita tai kuvakerronta muutoin vie - mutta ei kiesus. Tätä jaksoa tuotantosuunnittelu kantaa sen verran, että hiekkareikäkohtaus on huomionarvoinen ja muutamat droidit ovat huvittavia, vaikkei niillä mitään tehdä. Palaverissa on hyvää tasan se, kun pöydän alla asuva rancor kolistelee. "Boba on niskan päällä", kun hän ei sitä säiky.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 3/7 --- Jakso 5/7 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kevääseen kuuluu hui... Suursarja The Lord o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova