Tuorein sisältö

Cafe Pori Jazz julkisti Pori Jazzin aikaista ohjelmistoaan

07.06.2022 klo 16.42 | Luettu: 989 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pori Jazzin ohjelmisto Kirjurinluodon Jazzpuistossa on täydentynyt, kun Cafe Pori Jazzin esiintyjät heinäkuulle on julkaistu. Uusien julkistusten joukosta löytyvät muun muassa Ida Paul & Kalle Lindroth, Kasmir ja ibe.

Koko kesän Kirjurinluodossa toimiva Cafe Pori Jazz on festivaaliviikolla osa Jazzpuistoa. Ravintolan terassialue laajenee vehreään puistomiljlööseen, johon rakennetaan konserttiteltta. Festivaalin avausviikonloppuna Cafe Pori Jazzissa nähdään Ida Paul & Kalle Lindroth sekä Kasmir, jotka esiintyvät pääsymaksuttomissa konserteissa.

Keskiviikkona 13.7. Cafe Pori Jazzin alue muuttuu pääsymaksulliseksi klo 21 ja torstaista lauantaihin 14.–16.7. klo 19. Kymmenen euron hintaiset, iltakohtaiset pääsyliput ovat myynnissä ainoastaan Cafe Pori Jazzin sisäänkäynneillä, eli niitä ei voi ostaa ennakkoon.

Keskiviikkoiltana 13.7. Cafe Pori Jazzin esiintymislavalle nousee ibe. Torstaina 14.7. esiintyy costee, perjantaina 15.7. View ja lauantaina 16.7. Etta.

Anniskelusta johtuen Cafe Pori Jazz on iltaisin K18-aluetta. Heinäkuun myöhäisilloissa vaihtuvat dj:t soittavat musiikkia pikkutunneille asti.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sofian salaisuudet, ... Oulun Qstock julkais... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova