Tuorein sisältö

Sofian salaisuudet, hittireality saa jatkoa

07.06.2022 klo 13.43 | Luettu: 1079 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Discovery+-palvelussa viime keväänä nähty uudenlainen reality Sofian salaisuudet nousi rysäyksellä katsojahitiksi ja puheenaiheeksi. Yksi Suomen seuratuimmista julkkiskaunottarista, Sofia Belórf, päästi kamerat elämäänsä ja näytti, millaista hänen arkensa on todellisuudessa lehtiotsikoiden ja somekuvien takana.

Nyt reality saa jatkoa uuden 2. kauden myötä.

Jaksoissa Sofia nähdään iloisena vauhdikkaan arjen käänteissä, mutta yhtä lailla haavoittuvaisena henkilökohtaisten kipupisteiden ja kohujen äärellä.

Tunteet ovat pinnassa läpi kauden, eikä vähiten parisuhdeasioiden vuoksi. Sarjassa seurataan Sofian ja liikemiesrakas Stefan Thermanin värikästä yhteiseloa, joka päätyi lopulta eroon. Jaksoissa selviää, miksi rajusti yhteen ottaneen ex-parin tiet viimein erkanivat ja miten Sofian uusi elämänvaihe omassa kodissa käynnistyy.

Suuria tunteita on luvassa myös Marokossa, jonne Sofia matkustaa tapaamaan vakavasti sairastunutta isäänsä. Kaksikon välillä on 15 vuotta hiljaiseloa, ja puhuttavaa riittää – päätyen yllättävään paljastukseen isän puolelta.

Lukkoja avataan myös seksuaaliterapiassa. Sofia avautuu ensimmäistä kertaa syistä, jotka hajottivat hänen ensimmäisen avioliittonsa, sekä kertoo eron jälkeisestä sinkkuelämästä.

Sofian salaisuudet, discovery+-palvelu (kaksi jaksoa torstaisin).


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ola Salo suurmusikaa... Cafe Pori Jazz julki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova