Tuorein sisältö

Joker-leffan jatko-osassa sekoaa joku muukin

08.06.2022 klo 13.10 | Luettu: 1317 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ohjaaja Todd Phillips vahvistaa parilla fotolla, että hän ja Scott Silver ovat kirjoittaneet Joker-elokuvalle jatko-osan, johon Joaquin Phoenix on jo tutustunut. Phillips & Silver saivat Oscar-ehdokkuuden ensimmäisen osan käsikirjoituksella. Phillips oli ehdolla myös ohjaajana ja tuottajana, ja Phoenix voitti Oscarin Jokerin roolilla.

Työnimi Joker: Folie à Deux viittaa kahden henkilön jakamaan psykoosiin. Kyse on siis muusta kuin ensimmäisen osan ns. joukkopsykoosista. Lähdeuutinen spekuloi, että kyse olisi Jokerin ja Batmanin suhteesta. Ensimmäinen osa esitteli Jokeria reilusti nuoremman Bruce Waynen ja sen idean, että Jokeri pitää Brucea velipuolenaan.

Toinen ilmeinen vaihtoehto on Harley Quinn. Leffat eivät ole vielä aidosti hyödyntäneet sitä ideaa, että psykiatri Harleen Quinzel rakastuu Jokeriin ja taantuu vastaavaksi mielipuoleksi. Joker 1 on puheliaampi leffa kuin Margot Robbien tähdittämät toimintafantasiat, joten parempaa mahdollisuutta käsitellä Quinnia "oikeana ihmisenä" tuskin tulee lähiaikoina.Lähde: Polygon

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Blind Channelin saks... Neve Campbell ei jat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova