Tuorein sisältö

The Suicide Squad -ohjaaja James Gunn kaappasi puolet koko DC-universumista

26.10.2022 klo 18.50 | Luettu: 784 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Black Adam lupasi muuttaa voiman hierarkian DC-universumissa, mutta todellinen muutos tulee tässä. James Gunn ja Peter Safran johtavat kahdestaan uutta DC Studios -osastoa, joka korvaa DC Filmsin. Heidän esimiehensä on David Zaslav, joka johtaa tänä vuonna muodostettua Warner Bros. Discovery -megafirmaa.

DC Studios vastaa tulevista elokuvista, tv-sarjoista ja animaatioista, jotka perustuvat DC:n sarjakuviin.

DC Filmsin pomo Walter Hamada harkitsi eroamista, kun Warner Bros. Discoveryn muodostaminen johti mm. jo kuvatun Batgirl-leffan perumiseen. Tässä kuussa hän lopulta jätti asemansa. Hollywoodissa ehdittiin arvailla seuraajaa.

Gunn keskittyy luovaan puoleen ja Safran bisnespuoleen. Gunn on ohjannut DC:lle The Suicide Squad -leffan, joka floppasi, mutta sai myönteistä palautetta. Leffan jatkoksi tehty Peacemaker-sarja (kuvassa) oli iso hitti perheeseen kuuluvalle HBO Maxille. Pandemia selittää The Suicide Squadin kohtalon osittain, ja se oli jo tiedossa, että Gunnia arvostetaan. Hän on maininnut työstävänsä useampaa DC-tarinaa.

Nykyisen diilin kesto on neljä vuotta. Sinä aikana Gunn ei tee muita kuin DC-projekteja. Gunnin Marvel-pätkät The Guardians of the Galaxy Holiday Special ja Guardians of the Galaxy Vol. 3 ovat parhaillaan jälkituotannossa.

Tähän tietoon diili ei vaikuta jo julkistettuihin elokuviin tai sarjoihin. Joker: Folie à Deux -leffaa kehitetään entisellä tiimillä ja The Batman -leffan aloittama jatkumo on hengissä.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Sandman 1-9: höp... Guillermo del Toron ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova