Tuorein sisältö

Aikuisten He-Man jatkuu Netflixissä: Masters of the Universe: Revolution -juliste

09.06.2022 klo 03.10 | Luettu: 1408 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix-sarja Masters of the Universe: Revelation viittasi nimellään Raamatun Ilmestyskirjaan. 80-luvun lelubrändin tarina kehittyi sen verran mahtipontiseksi, että kuolemanjälkeisen elämän säännöt kirjoitettiin uusiksi.

Siihen nähden "vallankumous" kuulostaa vaisulta? Niin tai näin: Masters of the Universe: Revolution jatkaa tarinaa. Sarjan luoja Kevin Smith kiittää kaikkia, jotka katsoivat sarjaa viime kesänä (2021): he antoivat sarjalle voimaa jatkua.

Smith on huumorimies, joka ajautuu usein taisteluun faneja vastaan, joten hän varmasti tiedostaa sen, että myös kiukkuilevien setämiesten vihakatselut auttoivat sarjaa jatkumaan.

Revelation julkaistiin kahdessa osassa. Ensimmäiset 5 jaksoa jättivät He-Manin ja Skeletorin ikuisen taistelun taustatarinaksi ja keskittyivät Teelaan, joten sarja tavallaan toisti alkuperäisen virheen: He-Man valloitti maailman 80-luvulla, mutta suosio alkoi hiipua, kun telkkarissa pyöri vain He-Manin siskosta kertova She-Ra-sarja. Revelationin lopussa He-Man palasi keskiöön.

Revolutionin viralliset väittämät lupaavat, että He-Man ja Skeletor kohtaavat ennennäkemättömällä tavalla "Revelationin suorassa jatko-osassa". Revelation ilmoitti, että Skeletorin entinen esimies Hordak palaa maisemiin, joten Skeletor saattaa turvautua tällä kertaa teknologiaan taikuuden sijaan tai sen ohella.

He-Man täyttää 40 vuotta tänä vuonna. Netflix esittää myös uutta lasten sarjaa ja kehittelee uutta näyteltyä elokuvaa. Käynnissä on kolme laajaa lelusarjaa: tyyris Masterverse (joka aloitti Revelation-teemalla ja voi julkaista mitä tahansa muutakin), keskihintainen Origins (joka keskittyy pääasiassa 80-luvun lelujen uusiin versioihin) ja lasten animaatioon perustuva edullinen (tai: ulkomailla vähän edullisempi) sarja.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Obi-Wan Kenobi 4/6: ... Maustetytöt kiertää ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova