Tuorein sisältö

Obi-Wan Kenobi 4/6: alkuperäinen Star Wars 30 minuutissa

08.06.2022 klo 22.30 | Luettu: 946 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 4/6


Kokeillaan positiivisuutta. Ruostuneen Obi-Wanin kyvyt palautuvat pätkittäin, joten ehkä hän siirtyy uskottavasta masennuksesta kohti Uuden toivon itsevarmuutta. Jos hän osana tätä matkaa suorittaa satunnaisia 30 minuutin tehtäviä, elämys rullaa silkkisesti verrattuna ainakin 70 minuutin Stranger Things -jaaritteluihin ja Star Wars -animaatioihin, joissa tarvitaan vähintään 20 tehtävää ennen hahmonkehitystä.

Mutta onko tehtävän pakko olla täsmälleen sama kuin Uudessa toivossa? Prinsessa Leia on kidnapattu. Häntä aiotaan kiduttaa ja kuulustella pahisten pelätyssä tukikohdassa, mutta hän ei suostu paljastamaan mitään. Obi-Wan ja uudet kamut soluttautuvat tukikohtaan helposti ja prinsessan nappaa mukaan vaivatta, koska pahikset tahtovat vain asentaa jäljityslaitteen. Taas ja taas. Ei jumalauta.

Tukikohdassa on Jurassic Parkin pihkaan säilöttyjä ruumiita, joten nyt lähdetään someen vaahtoamaan, koska animaatiossa 10 minuuttia saaneen legendan kohtalo on paljastettu. Viimeksi oli tarkoitus saada vastaava orgasmi seinään kirjoitetun tekstinpätkän johdosta.

Muuta uutta? Tukikohta on puoliksi jorpakossa. Sitä luulisi, että avaruusajan insinöörit hallitsevat panssarilasin ja turvaovet, mutta tarvitaan osuma ikkunaan, niin koko Revan paska melkein hukkuu.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 3/6 --- Jakso 5/6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kilttejä klassikkopa... Aikuisten He-Man jat... >

Keskustelut (1 viestiä)

mieleni_pahoitin

09.06.2022 klo 11.06

Huonoin jakso tähän mennessä. Fallen Orderista revitty mökki, johon kronologisesti yksi Jedi murtautui viisi vuotta aikaisemmin mutta mikään ei muutunut; ei lisättyä vartiointia, ei edes mainintaa koko tapahtumasta. Plus sitten nämä muut trenchcoat-spedeilyt, levitoivat speederit ja stormtroopperien nenän edestä katoaminen nakertavat pahasti sarjan uskottavuutta. Pari jaksoa aikaa skarpata.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova