Tuorein sisältö

Ghostbusters 4 palaa New Yorkiin; myös uusia animaatioita on tekeillä

09.06.2022 klo 23.50 | Luettu: 1269 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ghostbusters: Afterlife (kuvassa) sijoittui syrjäseudulle, mutta vieraili tutulla entisellä paloasemalla lopputekstikohtauksessa. Huhtikuussa julkistettu neljäs osa sijoittuu vahvistetusti New York Cityyn ja samaiseen rakennukseen: työnimi on Firehouse. Afterlifen ohjaaja Jason Reitman ja kirjoittaja Gil Kenan työstävät käsikirjoitusta. Sarjakuva tulee kertomaan, mitä tapahtuu Afterlifen ja neljännen leffan välissä.

Sony aikoo yhä tehdä myös animaatioelokuvan. Sellainen oli kehitteillä jo vuonna 2015 eli ennen "naisten Ghostbustersia". Tuoreen tiedon mukaan ohjauksesta vastaavat Jennifer Kluska (Hotel Transylvania 4: Monsterimania) ja Chris Prynoski (Big Mouth). Käsikirjoituksen väsää Brenda Hsueh (Mr. Corman).

Animaatioelokuva on "osa laajentuvaa Ghostbusters-universumia". Se ei kerro paljon. Sonyn usein omituiset Marvel-kuviot vakuuttavat, että Sony tosiaan tahtoo (elokuva)universumin, eikä pelkkää kunniakierrosta, vaikka Afterlifea kritisoitiin liiasta nostalgiasta.

Lisäksi kehitteillä on uusi animaatiosarja, jota tulee esittämään Netflix. The Real Ghostbusters -sarja ja siihen perustuvat lelut olivat ilmiömäisen suosittuja 80- ja 90-lukujen vaihteessa.

Reitman & Kenan valvovat myös animaatioiden kehittelyä.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uriah Heep sairastaa... Kauan sitten Predato... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova