Tuorein sisältö

Ghostbusters: Afterlife oli vain lämmittelyä, vakuuttaa uusi Ghostbusters: Frozen Empire -traileri

29.01.2024 klo 17.55 | Luettu: 719 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jos tuijotamme sivustojen Rotten Tomatoes ja Box Office Mojo numeroita, Ghostbusters: Afterlife (2021) sai heikompaa palautetta kuin "naisten Haamujengi" (2016) ja myi vähemmän lippuja. Afterlife kuitenkin täytti taloudelliset minimitavoitteet pienemmästä budjetista johtuen, ja on selvää, että alkuperäisten fanien enemmistö pitää siitä enemmän. Laadusta riippumatta "naisten Haamujengi" on erityylinen komedia kuin muut osat.

Tänä keväänä Ghostbusters: Frozen Empire yrittää rakentaa Afterlifen suhteellisten saavutusten pohjalle. Budjetti on isompi. Uudet hahmot on esitelty ja vanhat on kaivettu naftaliinista. Ilmeisesti jopa Bill Murray suostuu hengailemaan kuvauksissa useamman päivän kerrallaan, vaikka hänen nihkeytensä oli yksi syistä, miksi sarja vietti hiljaiseloa vuosikymmeniä.

"Naisten Haamujengi" on kolmas Haamujengi-elokuva. Afterlife on alkuperäisen saagan virallinen kolmas osa. Frozen Empiren uuden trailerin jälkeen myönteisimmät fanit saattavat mennä asioiden edelle ja summailla, että Haamujengi 3 on viimein tulossa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Itse ilkimys 4 -trai... Maineikas Heart ensi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova