Tuorein sisältö

Brittiveteraani Simple Minds julkaisee uuden albumin, kuuntele näyte tulevasta

15.06.2022 klo 12.14 | Luettu: 839 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Brittiveteraani Simple Minds julkaisee uuden albumin lokakuussa. Skotlantilaisen yhtyeen 18. studioalbumi ilmestyy 21. lokakuuta. "Direction Of The Heart" -albumin ensimmäinen singlelohkaisu on Vision Thing, joka jatkaa yhtyeen areenat täyttävää linjaa.

Kitaristi Charlie Burchillin ja laulaja Jim Kerrin säveltämä kappale on tribuutti laulajan rakkaalle isälle, joka kuoli vuonna 2019.

"Jim muutti asumaan takaisin kotikaupunkiinsa, kun hänen isänsä oli kuolemansairaana. Jim senior ei kuitenkaan halunnut, että hänen poikansa vain istuskelisi kotona toimettomana, joten hän soitti minulle. Toin kasan laitteita mukanani ja aloimme säveltää. Se oli hyvä tapa pitää Jimin huomio toisaalla. Oli mahtavaa lukittautua yhdessä huoneeseen kirjoittamaan musiikkia", Burchill kertoo.

"Vision Thingsin sanoituksista löytyy suoria viittauksia noihin muutamaan kuukauteen, jolloin pidin huolta isästäni ja sävelsimme tätä albumia. Kappaleen elektroninen pulssi tuo monimutkaisesti koristellun ja syvästi liikuttavan melodian koskettavasti esiin. Kappale juhlistaa elämää, mutta siinä on myös surullisia sävyjä", Jim Kerr kertoo.

Yhtyeen edellinen albumi Walk Between Worlds julkaistiin vuonna 2018.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jenkkisuosikki Shine... Eric Clapton perjant... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova