Tuorein sisältö

Furiosa ajautuu kahden hullun sotaherran väliin Mad Max: Fury Roadin esiosassa

27.06.2022 klo 18.30 | Luettu: 558 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kesällä 2024 valmistuva Furiosa on Mad Max: Fury Roadin esiosa, joka kertoo imperaattori Furiosan taustatarinan. Anya Taylor-Joy on perinyt roolin. Ohjaaja George Miller harkitsi Charlize Theronin paluuta, mutta modernit nuorennustehosteet eivät ole riittävän hyviä hänen mielestään.

Virallinen juonikuvaus tarkentaa, että suurta prätkäjengiä johtava sotaherra Dementus kidnappaa nuoren Furiosan "vihreästä paikasta", jonne Furiosa pyrki palaamaan Fury Roadissa. Matka autiomaan halki johtaa Dementusin klaanin linnoitukseen, jota hallitsee jo Fury Roadin roisto Immortan Joe. Kun kaksi tyrannia ajautuu sotaan, Furiosan on selvittävä monista koettelemuksista, ennen kuin tien kotiin voi nähdä.

Nathan Jones on yhä Rictus Erectus ja Angus Sampson on yhä The Organic Mechanic. Nimekkäin uusi miesnäyttelijä on Chris Hemsworth, joten Dementus saattaa hyvinkin olla hänen hahmonsa.

Immortan Joen alkuperäinen näyttelijä Hugh Keays-Byrne kuoli pari vuotta sitten. Teoriassa Hemsworth voisi ottaa roolin omakseen varsinkin jos Joe ei vielä käytä naamiota, mutta yleisempi veikkaus on se, että "prätkäkunkku Dementus" kuulostaa Hemsworthilta.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< George R.R. Martin k... Westworld 4-1: suhte... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova