Tuorein sisältö

Taron Egerton tahtoo Marvelin Wolverinen roolin

04.07.2022 klo 16.45 | Luettu: 756 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Taron Egerton tahtoo olla Wolverine: ei ahma, vaan supersankari, joka ilmestyy Marvelin elokuvauniversumiin ennemmin tai myöhemmin ja todennäköisesti uutena versiona.

Asiasta oli puhetta jo pari vuotta sitten, jolloin Egerton kuittasi fanien toiveet pelkkänä fantasiana. Tuoreen kommentin mukaan hän toivoo Marvelin antavan hänelle tilaisuuden, jos asia tulee ajankohtaiseksi. Hän on tavannut Marvelin leffapomon Kevin Feigen ja muuta päällystöä. Jos hän roolin saisi, hän olisi innostunut ja hieman ahdistunut, koska Hugh Jackmanin tulkinta on niin tunnettu.

Wolverine on sarjakuvissa lyhyt lihaskimppu. Egerton on yli 10 senttiä lyhyempi kuin Jackman, mutta häntäkin 10 senttiä lyhyempi on Daniel Radcliffe. Egertonin tavoin Radcliffe on kommentoinut juoruja moneen kertaan, joten keskeinen ero on se, että Egerton on Marvelin jo tavannut.

Jackman kokee, että vakava Logan-leffa oli täydellinen huipennus hänen Wolverinelleen. Deadpoolin näyttelijä Ryan Reynolds on yrittänyt saada hänet palaamaan. Viime viikolla Jackman julkaisi itsestään hölmistyneen kuvan twitterissä, joten puoli internetiä veikkasi hänen palaavan Wolverineksi, mikä on melko heppoinen teoria. Deadpool 3 on tulossa ja multiversumitarina on käynnissä, joten kaikki on mahdollista; myös faniteorioiden toteutuminen vitsin vuoksi, kuten Doctor Strange 2 osoitti.

Kuvassa on Egerton elokuvassa Rocketman.

Lähde: Hollywood Reporer

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tekstiviestiroolipel... Westworld 4-2: kun p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova