Tuorein sisältö

The Boys 3-2: realistinen Captain America tai kaksi

07.07.2022 klo 23.15 | Luettu: 630 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 2:
The Only Man in the Sky


Kun hahmoon tarpeeksi usein viitataan, hän alkaa kiinnostaa. Kadonnut Soldier Boy on "paha Captain America". Häntä käsittelevä propaganda sinänsä taas muistuttaa, ettei laiskuuteen ole varaa, kun Marvelia ja DC:tä parodioidaan 2022: viralliset Kapu-laulut ovat iskevämpiä ja Kapusta on nähty epäilyttävän oikeistolaisia versioita. "Paha Teräsmies" Homelander on jo idealistisen amerikkalaisuuden vääristymä, joten Soldier Boyn ei sentään tarvitse teemaa määritellä.

Paras kohtaus on lopetus, jossa Homelander avautuu suorassa lähetyksessä siitä, kuinka ylivertainen hän on ja kuinka kyllästynyt hän on nöyristelyyn. Jos emme tietäisi mitään amerikkalaisuudesta, hän vaikuttaisi polttavan siltoja, mutta hän selkeästi tekee Trumpit: henkilökultti on syntynyt, vaikkei sitä vielä vahvisteta. "Hän sanoo kuinka asiat ovat!" Pöh, hän laskelmoi.

Kepeämpää satiiria katsoo, mutta Paul Verhoevenia tulee ikävä. Nyt Billy Zane vierailee vitsissä, jossa Vesimiehen kopio näyttelee itseään kornissa tv-elokuvassa "Ei ilman delfiiniäni". Katala sankarifirma tuottaa ne leffat ja kaiken muun pullotetusta vedestä lähtien. Vitsi on mikä? Se, että The Boys -sarjan tuottaa Amazon, joka tavoittelee monopolia?

Tyyli on sekava. Alussa nyökkäsin, kun Billy Butcherin superhuumejuoni rinnastui päihteiden väärinkäyttöön. Sitten unohdin sen ja simppelisti nautin Karl Urbanin paholaiskarismasta. Lopussa on mahdollista funtsia, että huume tekee Butcherista epävakaan, mutta superien vihaaminen on hänen juttunsa, joten varmaa on vain se, että hän tappaa yhden ollessaan vielä superimpi - mikä on pahin asia, jonka sarja voi tehdä.

Mutta katsotaan.


Keskiarvo 18 jakson jälkeen:


< Jakso 3-1 --- Jakso 3-3 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Onko tässä vanhan Me... Kevin Smithin kultti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova