Tuorein sisältö

The Boys 3-4: muovikikkeleitä ja megalomaniaa

14.07.2022 klo 23.15 | Luettu: 1282 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 4:
Glorious Five Year Plan


"Nais-Wolverine" Kimiko tappaa venäläisen oligarkin pärisevillä dildoilla satunnaisesta syystä, mutta yleisesti ottaen kerronta terävöityy, joten en urputa hitaudesta liikaa. Homelander retostelee taas ja muut kärvistelevät, monien uskoessa pääsevänsä niskan päälle piakkoin. Panoksia nostaa se, kun aina karismaattinen Giancarlo Exposition (sic) petetään: ottotytär tukee Homelanderia, joka siis osaa juonia myös.

Osa Homelanderin horinoista lipsuu amerikkalaiseksi arkirealismiksi, mutta satiiri viiltää hetkittäin. Jos Giancarlo menettää kaiken, sehän symboloi sitä, kuinka osa republikaanipuolueen kravattimiehistä vuotaa kylmää hikeä, kun verohelpotusten tavoittelu äärioikeiston ja uskonnollisten hihhuleiden avulla johtaa lieveilmiöihin. Tänään Giancarlo kehtaa vielä sanailla, ettei Homelander ole jumala, vaan epäonnistunut tuote. Kuten Trump.

Dildomurha sallii "poikien" suorittaa varsinaisen tehtävän. Ei haittaa, että heidän ryhmäkemiansa väännetään rautalangasta, kun he olivat tovin erillään. Venäläisten pyssymiesten voittaminen helposti superhuumeen avulla on entistä selkeämmin sitä, mitä pelkäsin, mutten pahastu huvikseni. Superhuumekokeiluissa on juuri nyt enemmän särmää kuin siinä, että Wonder Woman -kopio on 100% Wonder Woman, jne. Haavoittumattoman Kimikon haavoittuminen ei kuitenkaan tunnu miltään, kun sääntöjä vedetään hatusta.

Soldier Boy on irti. Syystä tai toisesta.


Keskiarvo 20 jakson jälkeen:


< Jakso 3-3 --- Jakso 3-5 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Toto Suomen kierroks... Taru sormusten herra... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova