Tuorein sisältö

The Boys 3-5: jos et tiennyt, niin sarjahan on musikaali, jossa Seth Rogen tumputtaa

19.07.2022 klo 22.00 | Luettu: 1572 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 5:
The Last Time to Look on This World of Lies


Ideanpuolikkaita piisaa, joten kattava arvostelu olisi käsikirjoitusta pidempi. Punainen lanka on se, etteivät pojat löytäneet asetta pahan Teräsmiehen kaatamiseen, vaan yhtä pahan ukon, jolle he ehdottavat diiliä. Suunta ei yllätä eikä hämmennä trailerin nähnyttä, mutta ihme kyräilyä pisteiden A ja B välille mahtuu. M.M. kyrsiintyi muihin "poikiin", mutta hänet houkutellaan jatkamaan, jotta hänet voidaan tainnuttaa, ennen kuin hän ehtii ruikuttaa loppuratkaisustakin?

Nyökyttelin sille, kun superhuume loppui. M.M. kähisee puolestani, että koko pirun pointti on se, ettei kenelläkään pitäisi olla supervoimia. Butcher suhtautuu lupaavan itsetietoisesti kokeiluihinsa: hän ymmärtää yhä laajemmin, kuinka voima korruptoi. Toki Hughie tahtoo lisää: homma toimiston pikkupomona taisi mennä alta, joten nörtti tuntee itsensä pieneksi. Ja sitten pojat saavat lisää huumetta ja käyttävät sitä varmuuden vuoksi.

Samaan aikaan: Venäjällä voimansa menettänyt ja vakavasti haavoittunut Kimiko teleporttaa kotiin ja oppii puhumaan, mitä juhlitaan isolla musikaalinumerolla, joka ei vaadi puhekykyä, koska se tapahtuu hänen päässään, ja jonka onnea varjostaa poikaystävän satunnainen mafiajuoni. Ja: uusi paha Teräsmies teleporttaa samaan kaupunkiin ja tahattomalla stressireaktiolla räjäyttää korttelin, joten superfirman johdossa tyrivän vanhan pahan Teräsmiehen tarttis tehdä jotakin. Uusi pahis tylyttää vanhaa tyttöystäväänsä vanhaksi, mutta sarjan tuottaja Seth Rogen onanoi akan johdosta, joten kerronta on tasapainossa, tms.

Myös listaamatta jääneissä pätkissä on aromeita. Tätä katsoo. Seuraava jakso on kuulemma huippu.


Keskiarvo 21 jakson jälkeen:


< Jakso 3-4 --- Jakso 3-6 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Varaudu tapaamaan tu... Joko eläköityminen k... >

Keskustelut (2 viestiä)

Homelander

20.07.2022 klo 00.36 3 tykkää tästä

Jep, seuraava jakso on 10/10!!
lainaa
Diabolical

20.07.2022 klo 02.41 1 tykkää tästä

Herogasm oli lähinnä pettymys kaiken ennakkohehkutuksen jälkeen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova