Tuorein sisältö

Star Trek: Picard 2-9: "Resistance if futile!" "No äläs nyt..." "No ei sitten."

20.07.2022 klo 22.00 | Luettu: 1132 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 9:
Hide and Seek


Westworld onnistui juuri käänteessä, jollaista on turhaan odoteltu Picardin borg-pöhinöiltä. Se ei vaatinut isoa budjettia, vaan avainkohtauksissa oli läsnä pari hahmoa. Toki kylkeen lyötiin satunnaista ammuskelua, mutta sitä tekee tämäkin jakso ilman kunnon käänteitä.

Borgien kuningatar tahtoo avaruusaluksen, joka parkkeerattiin Picardin sukutilan liepeille. Se olisi helppoa, ellei salasana olisi hukassa. Sankarit ehtivät ammuskella borgien esiasteita eli ukkeleita ja kutsua kuolleen ninjan hätiin hologrammina, mikä on roskascifiä pahimmillaan (mikseivät he kutsu 50 ninjaa, tai miksei holoninja toimi 50-kertaisella nopeudella, tms).

Samaan aikaan Picard "dementoituu lopullisesti". Virallisesti hän eheytyy traagista lapsuuttaan muistellessaan, mutta Picard tunnetaan vakaana herrasmiehenä, joten jos hänellä on merkittävää mielipahaa, se saisi myös vaikuttaa siltä, eikä satunnaiselta sivujuonelta keskellä toimintaa.

Kuten oletettua, borgin ruumiin alkuperäinen omistaja on hereillä. Hän pitää borgille halinallespiikin: ei rakenneta kommuunia assimiloimalla vaan ystävystymällä! Nyt borgit on kuohittu ja Star Trek -brändi voidaan virallisesti lopettaa. Sankaritkin uskovat borgin eheytyneen, joten he antavat hänelle sen aluksen. Kauden huipentuma käsitteleekin hullua tohtoria, joka ei selvästikään tajua mitään siitä, mitä on meneillään. Minimiarvosanaa on hyvä vielä pantata.


Keskiarvo 19 jakson jälkeen:


< Jakso 2-8 --- Jakso 2-10 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< House of the Dragon ... Matchbox- ja Hot Whe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova