Tuorein sisältö

Patrick Stewart tahtoo tehdä vielä yhden Star Trek -elokuvan

27.06.2023 klo 17.55 | Luettu: 875 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kun Patrick Stewart neuvotteli Star Trek: Picard -sarjasta, hän ei tahtonut sarjan olevan pelkkää nostalgiaa, joka kohdistuu Star Trek - Uusi sukupolvi -sarjaan. Hän sai tahtonsa läpi. Jean-Luc Picard seikkaili pääasiassa uusien ystävien kanssa kahdella kaudella.

Matkan varrella Stewartille onnistuttiin myymään ajatus kolmannesta ja viimeisestä kaudesta, joka tuo takaisin muut Uusi sukupolvi -näyttelijät. Hahmot ovat muuttuneet vuosikymmenien aikana, joten kyse ei ollut pelkästä kierrätyksestä.

Nyt Stewart sitten tahtoo lisää. Stewart pitää 3. kautta asiallisena päätöksenä, jos se sellaiseksi jää, mutta hänelle kelpaisi vielä yksi seikkailu. Stewartille on kerrottu, ettei asiasta saisi puhua, mihin Stewart kommentoi: "en välitä hittoakaan". 82-vuotias herra ei pelkää potkuja.

Stewartin mielestä Picardiin perustuvalla elokuvalla on potentiaalia olla erinomainen. Hän ei viittaa hahmoonsa vaan 3. kauden saavutuksiin: leffa jatkaisi kaikkien tuttujen hahmojen tarinoita. Hän jatkaa leffasta puhumista ja uskoo sen mahdollisuuteen, vaikkei hän ole saanut innokasta vastakaikua päättäjiltä vielä.

IndieWiren videossa Stewart puhuu asiasta Geordi LaForgen näyttelijän LeVar Burtonin kanssa. Burtonille leffa kelpaisi.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Witcher jatkuu t... Futurama sai jälleen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova